«Δοκιμάζω όταν τρώει ο σκύλος μου» – Οι αδιανόητες οδηγίες για τις σκυλοτροφές από τον Μανώλη τον παλαιοχριστιανό (video)

Έλεγε στον κόσμο να τρώει σκυλοτροφή καθώς θα του κοστίζει φθηνά

pexels alexas fotos 12866877

Συνεχίζουν να έρχονται στο φως της επικαιρότητας αποκαλύψεις σχετικά με τον τρόπο ζωής του Μανώλη του παλιοχριστιανού, καθώς μετά την είδηση ότι ήταν πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής στο παρελθόν πλέον μάθαμε και τις διατροφικές του συνήθειες.

Πιο συγκεκριμένα, ο 45χρονος άνδρας έδινε οδηγίες για καλύτερη επιβίωση, ακόμα και σε άστεγους, παροτρύνοντας τον κόσμο να αρχίσει να τρώει σκυλοτροφή καθώς έχει μόνο 1,30 το κιλό, ενώ παράλληλα παρόλο που δεν έχει και την καλύτερη γεύση δίνει πλούσια ενέργεια. Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί καθώς αποκάλυψε ότι και ο ίδιος δοκιμάζει όταν δίνει φαγητό στο σκυλί του.

Πιο αναλυτικά είπε: «Στην απόλυτη ανάγκη μπορείτε να αγοράσετε με 0,80 λεπτά του ευρώ μια κονσέρβα για σκύλους του ενός κιλού. Έτσι με 1.30€ θα έχετε ένα κιλό τροφή, που θα μπορεί να σας κρατήσει πολλές μέρες, καθώς η σκυλοκονσέρβες, αν και δεν έχουν την καλύτερη ποιότητα τροφής, είναι πλούσιες σε λίπη, δηλαδή σε ενέργεια. Κάποιες σκυλοκονσέρβες έχουν και πολύ καλή γεύση και οφείλω να ομολογήσω πως τις δοκιμάζω ακόμα και σήμερα όταν ταΐζω τον σκύλο μου.

Αποφύγετε βρώμικα μέρη και εστίες μικροβίων, κρατήστε τα ρούχα σας όσο το δυνατόν καθαρότερα γίνεται και φάτε όσο το δυνατόν καθαρότερες τροφές. Δεν πρέπει να φθαρείτε πουθενά. Μεγάλα ποσοστά αστέγων παθαίνουν μολυσματικές ασθένειες επειδή ακριβώς δεν προσέχουν τι πιάνουν και τι τρών.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά κάποτε που ήμουν και εγώ άστεγος είχα την «φαεινή» ιδέα να προβώ σε κάποια παραβατική πράξη μπροστά σε αστυνομικούς προκειμένου να με συλλάβουν και να κοιμηθώ στο κρατητήριο που σίγουρα θα ήτανε καλύτερο από το παγκάκι. Τότε διαπίστωσα έκπληκτος ότι ακόμα και η αστυνομία δεν είχε καμία…διάθεση να ασχοληθεί μαζί μου».

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…