Newsroom

Newsroom

Το δόγμα της Αττικής οδού υιοθέτησε και ο Δήμαρχος Παπάγου-Για το χάος στους δρόμους φταίνε οι οδηγοί

Τελικά  η δικαιολογία είτε , από τον Δήμο είτε από την εταιρεία Αττική οδό,  είναι μια,  φταίνε οι οδηγοί. Και οι δύο φανατικοί οπαδοί της κυβερνητικής πολιτικής της Ατομικής Ευθύνης.   

1100 3c6e2dfe 97cc 4fbb 987f b388909a11d5

Το αρχικό δόγμα της εταιρίας Αττική οδός, «φταίνε οι οδηγοί» για τον εγκλωβισμό και την ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών, υιοθέτησε και ο  Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ, Ηλίας Αποστολόπουλος

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ, Ηλίας Αποστολόπουλος, μίλησε στον ΑΝΤ1, για τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο δήμος του, από την κακοκαιρία, και επέρριψε και εκείνος τις ευθύνες στους πολίτες, για την κατάσταση που διαμορφώθηκε στην Μεσογείων και άλλους δρόμους του Δήμου του.

Όπως είπε, ο κ. Αποστολόπουλος (σ.σ για τους  οδηγούς αυτοκινήτων),  πως «πρέπει και ο κόσμος να μάθει να συμπεριφέρεται σωστά. Όταν κατέβαιναν μαζικά στον σταθμό «Εθνική Άμυνα» για να πάρουν με τα αυτοκίνητα τους, εργαζόμενους που γύριζαν με το Μετρό και δεν είχαν αλυσίδες και κολλούσαν στον δρόμο, σκεφθείτε πόσο μεγάλο πρόβλημα μας δημιουργούσαν».

Σε ότι αφορά τα παράπονα πολιτών που ταλαιπωρήθηκαν και την αντιδιαστολή όσων συνέβησαν στην Αττική με περιοχές της βόρειας Ελλάδας, που συχνά αντιμετωπίζουν τέτοια φαινόμενα, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού είπε πως στην Αττική «δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους κακοκαιρίες».

Τελικά  η δικαιολογία είτε , από τον Δήμο είτε από την εταιρεία Αττική οδό,  είναι μια,  φταίνε οι οδηγοί. Και οι δύο φανατικοί οπαδοί της κυβερνητικής πολιτικής της Ατομικής Ευθύνης

 

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…