Newsroom

Newsroom

Dogbook, το πρώτο "facebook" για σκύλους είναι ελληνικό!

Το πρώτο “facebook” για σκύλους είναι πλέον γεγονός και αποτελεί ελληνική πραγματικότητα. Το http://www.dogbook.gr είναι μια  ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που…

dogbook

Το πρώτο “facebook” για σκύλους είναι πλέον γεγονός και αποτελεί ελληνική πραγματικότητα. Το http://www.dogbook.gr είναι μια  ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Νοέμβριο του 2013, έχοντας ως βασικό του γνώμονα την αγάπη και το σεβασμό για το σκύλο.

Στο Dogbook.gr συνυπάρχουν όλοι οι φιλόζωοι «σκυλογονείς» με επαγγελματίες του χώρου, όπου μοιράζονται την αγάπη τους για το σκύλο, μπορούν να ανταλλάξουν ιδέες, απόψεις, να επιλύσουν τους ενδεχόμενους προβληματισμούς τους (και μέσω live- chat), αλλά και να ενημερωθούν για επερχόμενες εκθέσεις, εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και σεμινάρια για σκύλους. Στο dogbook.gr εγγράφονται όλοι με πολύ απλό και εύκολο τρόπο, εντελώς δωρεάν, δημιουργώντας  ο καθένας το ατομικό του προφίλ ή το προφίλ του σκύλου του.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα τόσο στους “ιδιοκτήτες” όσο και στους επαγγελματίες, να φτιάξουν -εκτός από το ατομικό τους προφίλ- και τις προσωπικές τους σελίδες. Εκεί μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες και βιντεάκια με πρωταγωνιστές τους τετράποδους φίλους τους. Οι επαγγελματίες με τη σειρά τους, με τις σελίδες τους, προβάλουν το έργο τους και την επιχείρησή τους άμεσα, αποτελεσματικά και πολύ οργανωμένα, με τη δυνατότητα κοινοποίησης των αναρτήσεων αυτών σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα με πολύ εύκολο τρόπο!  
 

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…