Δισεκατομμυριούχος συντηρούσε…«λίστα» με τις 5.000 γυναίκες που εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά (Photos/Video)

Πολλοί παραλληρίζουν την υπόθεση με εκείνη του Τζέφρι Επστάιν. Ο Γκόγκουεν, δεν δίστασε να πληρώσει έναν συνεργάτη του για να σκοτώσει γνωστό του, που είχε εσωτερικές πληροφορίες για την επιχείρηση.

φ

 Νέα στοιχεία για μια υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης από δισεκατομμυριούχο έχουν έρθει στο φως, έχοντας προκαλέσει σοκ – με πολλούς να την παραλληρίζουν με εκείνη του Τζέφρι Επστάιν. Ο Μίχαελ Γκόγκουεν, είχε δημιουργήσει μία επιχείρηση σεξουαλικής δραστηριότητας που απαρτιζόταν από την λίστα των 5.000 γυναικών που έκανε σεξ.

Ο 57χρονος δισεκατομμυριούχος τεχνολογίας Μίχαελ Γκόγκουεν, φέρεται να διατηρούσε στον υπολογιστή του λίστα με καταγεγραμμένες…5.000 γυναίκες: Επρόκειτο για μια «επιχείρηση» σεξουαλικής δραστηριότητας, που απαρτιζόταν, μεταξύ άλλων από νεαρές γυναίκες, στρίπερς και εργάτριες του σεξ.

Ο πρώην συνεργάτης της αμερικανικής εταιρείας επιχειρηματικών κεφαλαίων «Sequoia Capital», που τώρα διευθύνει τη δική του εταιρεία, έχει μηνυθεί κατά το παρελθόν από τέσσερις υπαλλήλους του για το «χαρέμι» των χιλιάδων γυναικών που συντηρούσε με τις δικές του μεθόδους.

Το 2016 είχε γίνει καταγγελία σε βάρος του για σεξουαλικά παραπτώματα, ενώ πληροφορίες θέλουν να είχε πληρώσει αδρά μία έφηβη για να μην μιλήσει για τις κρυφές «δουλειές» του.

Μάλιστα, παρά τις σκανδαλώδεις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως, έχει στους λογαρισμούς του ακόμη και τώρα περίπου πέντε δισεκατομμύρια δολάρια.

Όσοι βρίσκονται απέναντί του «εξολοθρεύονται»

Παλαιότερα όταν ο ίδιος ο Γκόγκουεν είχε πληροφορηθεί πως ένας γνωστός του γνώριζε πράγματα για την προσωπική του ζωή, δεν δίστασε να πληρώσει έναν συνεργάτη του για να τον σκοτώσει, ώστε να μην μιλήσει ποτέ για αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ξένα μέσα, η υπόθεση γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκη, με τον ίδιο τον Γκόγκουεν να μην έχει υποστεί σοβαρές συνέπειες για τα όσα έχουν αποκαλυφθεί, εν αντιθέσει με τους ανθρώπους που στάθηκαν απέναντί του, που φέρεται να πέρνουν τον κάτω δρόμο ο ένας μετά τον άλλον.

Η υπόθεση έχει παραλληλιστεί με εκείνη του Τζέφρι Επστάιν

Οι υπάλληλοί του γνώριζαν εκ των έσω για την υπόθεση, η οποία έχει παραλληλιστεί με εκείνη του Τζέφρι Επστάιν.

Ο Μίχαελ Γκόγκουεν, προκειμένου να συντηρήσει την επιχείρησή του, δωροδοκούσε πολλές από αυτές τις γυναίκες, πρόσφεροντας τους ταξίδια, αυτοκίνητα, κοσμήματα και ακίνητα για να ικανοποιήσουν τις αλλόκοτες πολλές φορές σεξουαλικές του ορέξεις, αλλά και για να κρατήσουν κρυφή την παράνομη δραστηριότητά του.

Σύμφωνα με την «εκρηκτική» αγωγή, ο ζάμπλουτος επενδυτής -παντρεμένος με την τέταρτη σύζυγό του και πατέρας δύο παιδιών- συναντιόταν με τις γυναίκες είτε σε διάφορα σπίτια που τύγχαναν προστασίας είτε σε ένα δωμάτιο ειδικά διαμορφωμένο για τον συγκεκριμένο σκοπό στο υπόγειο του μπαρ που διατηρούσε στο Γουάιτφις, σε μια μικρή πόλη στη Μοντάνα όπου ζει τώρα.

Αυτές τις λεπτομέρειες αποκαλύπτουν οι πιο πρόσφατες καταγγελίες σχετικά με την κακοποιητική συμπεριφορά του 57χρονου, που κατηγορήθηκε από την πρώην κοπέλα του, την χορεύτρια Άμπερ Μπαπτίστ, για ατελείωτες ώρες καταναγκαστικού σεξ.

Σύμφωνα με τη New York Post, η τελευταία αγωγή των συνολικά 135 σελίδων κατατέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο από πρώην υπαλλήλους της επιχείρησης του Μίχαελ «Goguen’s Amyntor Group LLC».

Τώρα, τον μηνύουν τέσσερις υπάλληλοί του για τις παράνομες δουλειές του διεκδικούν να λάβουν αποζημίωση 800 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε το βίντεο

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…