Διπλό τρολάρισμα στον Μητσοτάκη και άφθονο γέλιο: «Είμαι τρελαμένος με τη θητεία του» (video)

O πρωθυπουργός επισκέφτηκε τη Λέσβο και οι Μυτιληνιοί τον υποδέχτηκαν με δυνατές ατάκες

Screenshot 4 6

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα στη Λέσβο στα πλαίσια της περιοδείας του για τις εθνικές εκλογές και ο ιστότοπος stonisi.gr ρώτησε τους κατοίκους του νησιού σχετικά με την επίσκεψή του, αλλά και τι θα του έλεγαν αν είχαν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν μαζί του.

Όπως ήταν αναμενόμενο κάποιοι Μυτιληνιοί ήταν όντως ενθουσιασμένοι από την επίσκεψη του Προέδρου στο νησί τους και κάποιοι άλλοι, δήλωσαν κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι, για την ακρίβεια…«τρελαμένοι».

Συγκεκριμένα ένας κύριος σχολιάζοντας την επίσκεψη Μητσοτάκη αναφέρει: «Με έχει πιάσει τρεμούλα από την χαρά» και απαντώντας στη αν είναι ευχαριστημένος από την θητεία του Μητσοτάκη, απαντά τρολάροντας … «Τρελαμένος».

Στο ίδιο κλίμα, νεαρός θυμήθηκε τις μεγάλες στιγμές της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. «Νιώθουμε πάρα πολύ ωραία που θα έρθει ο Πρωθυπουργός, μας έρχονται μνήμες του τι ωραία περάσαμε όταν έστειλε τα ΜΑΤ, τι ωραία που περνάμε με την ακρίβεια, είδαμε και στο debate πόσο ωραία και δομημένα τα είπε… Ελπίζουμε ο λεσβιακός λαός να τον χαιρετήσουμε όλοι μαζί και αυτό να φανεί και στις κάλπες», δήλωσε χαρακτηριστικά στο επίμαχο βίντεο.

Όλες οι δηλώσεις:

Σάλος από σχόλιο του Πάπα Φραγκίσκου: «Υπάρχει υπερβολικός αέρας από π..στ..λίκι στην Εκκλησία»

AP21328301532052

Σάλος από σχόλιο του Πάπα Φραγκίσκου: «Υπάρχει υπερβολικός αέρας από π..στ..λίκι στην Εκκλησία»

Η υποτιμητική αναφορά που φέρεται να έκανε ο ποντίφικας προς στους ομοφυλόφιλους