Διπλό φονικό στη Λευκωσία: Ο 33χρονος κατονόμασε δύο αδέλφια ως συνεργούς

Ο 33χρονος άνδρας που συνελήφθη από τις κυπριακές αρχές ως ύποπτος για τη δολοφονία του ζευγαριού στον Στρόβολο ανακρινόμενος κατονόμασε ως συνεργούς δύο αδέλφια από τη Λευκωσία που ασχολούνται με πλαστά χαρτονομίσματα και διαρρήξεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «Πολίτης», εμπλέκει ως συνεργούς, δύο αδέλφια με πλούσιο «βιογραφικό» που περιλαμβάνει κλοπές, διαρρήξεις και διακίνηση πλαστών χαρτονομισμάτων.

Συνεπώς, η Αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη ανακρινόμενος, ο 33χρονος είπε πως ξέρει τι έγινε σε εκείνο το σπίτι, ποιοι εμπλέκονται και ποιο είναι το κίνητρο. Αυτό που έγινε, είπε, σχεδιαζόταν τα τελευταία πέντε χρόνια. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος εξετάστηκε από ιατροδικαστή και φέρει εκδορές που χρονολογούνται από 5 μέχρι 7 ημέρες.

Μάλιστα, ο 33χρονος φέρεται να είπε πρόσφατα σε συγγενικό του πρόσωπο ότι θα γίνει πλούσιος σε λίγες μέρες και ότι θα αγόραζε όλα τα σπίτια της περιοχής.

Στο μεταξύ, σε συγγενικό του πρόσωπο, ανέφερε ότι για να κάνει τη δουλειά αυτή, έχει άνθρωπο μέσα στο σπίτι για να τον βοηθήσει.

Ο ύποπτος συνδέθηκε με δείγμα DNA σε δύο τεκμήρια που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος. Στη σκηνή εντοπίστηκε και ένα ζευγάρι παπούτσια, τα οποία ο 33χρονος παραδέχθηκε προφορικά, ότι ανήκουν στον ίδιο.

Κατέθεσε ο 15χρονος γιος

Εν τω μεταξύ, σήμερα κατέθεσε ο 15χρονος γιος του ζευγαριού που δολοφονήθηκε, ενώ αναμένεται να κληθεί να αναγνωρίσει τον ύποπτο -δηλαδή τον 33χρονο – καθώς έχει πει ότι είδε τον έναν δράστη που δεν φορούσε κουκούλα και τον περιέγραψε ως λεπτό, με μούσι και ύψος περίπου 1.70 μ.

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη εννέα ετών σε 23χρονο – Σκότωσε τον πατέρα του που τον κακοποιούσε

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη εννέα ετών σε 23χρονο – Σκότωσε τον πατέρα του που τον κακοποιούσε

Στη δικογραφία αναφέρεται ότι είχε προηγηθεί - νωρίτερα - καβγάς ανάμεσα σε πατέρα και γιο,…

Τέμπη: Αυτό είναι το άψυχο αυτοματοποιημένο SMS που λαμβάνουν τραυματίες και οικογένειες θυμάτων (Video)

Τέμπη: Αυτό είναι το άψυχο αυτοματοποιημένο SMS που λαμβάνουν τραυματίες και οικογένειες θυμάτων (Video)

Η γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης 10306 στέλνει αυτοματοποιημένα...μηνύματα sms σε τραυματίες και συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας…