«Διπλό χτύπημα» από Έλενα Ακρίτα για Άδωνη και Σακελλαρόπουλου

Με δύο αναρτήσεις της, η Έλενα Ακρίτα, σχολιάζει την δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την 46η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, αλλά και την αποχώρηση της Μαριάννας Λάτση από την επένδυση στο Ελληνικό.

elena akrita kouti 8

Στην πρώτη της ανάρτηση η δημοσιογράφος σχολίασε καυστικά την δεξίωση που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο για την 46η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, αναφέροντας:

”Μεγάλη απογοήτευση η δεξίωση στο προεδρικό Μέγαρο. Οι πρώτοι που θυσιάστηκαν από τις λίστες της Κατερίνας Σακελλαρόπουλου είναι τα μέλη του Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων 1967-1974. Οι άνθρωποι που αγωνίστηκαν, βασανίστηκαν, έδωσαν τη ζωή τους για να βρίσκεται η νεα προεδρος σε αυτή την θέση. Οι περισσότεροι ‘κόπηκαν’. Όταν γιορτάζεις την δημοκρατία και δεν καλείς τους πυλώνες της, κάτι ουσιώδες δεν έχεις καταλάβει. Κρίμα.”, ανέφερε αρχικά η Έλενα Ακρίτα που συμπλήρωσε: ”Επί προσωπικού για να μην παρεξηγηθώ. Αν και καλούμαστε κάθε χρόνο η μητέρα μου και χωριστά εγώ ως δημοσιογράφος, δεν πηγαίνουμε ποτέ στην δεξίωση, για λόγους αρχής. Και οι δυο μας πιστεύουμε ότι η Δημοκρατία δεν γιορτάζεται σε κήπους μεγάρων, αλλά καθημερινά με βάση το αξιακό σύστημα του καθενός από μας”.

Στην  συνέχεια  με δεύτερη ανάρτηση της σχολίασε την αποχώρηση-έκπληξη- της Μαριάννας Λάτση από την επένδυση στο Ελληνικό βάζοντας στο ”κάδρο” τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη

”Άλλος ένας θρίαμβος του υπουργού Ανάπτυξης Αδώνι Γεωργιάδη. Αποσύρεται η Μαριάννα Λατση από το Ελληνικό.
Τουλάχιστον τού έμεινε το μαύρισμα.”

Οι ΗΠΑ «ταΐζουν» την πολεμική μηχανή του Ισραήλ με στρατιωτική βοήθεια 13 δισ. δολαρίων

AP23317538119864

Οι ΗΠΑ «ταΐζουν» την πολεμική μηχανή του Ισραήλ με στρατιωτική βοήθεια 13 δισ. δολαρίων

Ανεξάρτητη διεθνής έρευνα ζητά ο ΟΗΕ για τους ομαδικούς τάφους στα δυο μεγαλύτερα νοσοκομεία της…

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…