Newsroom

Newsroom

Διπλό αντικυβερνητικό χτύπημα από Αντώναρο και Ακρίτα

Λόγω της επιρροής τους στα social media μετατρέπονται σε «εφιάλτης» για την κυβέρνηση

mitsotakis Medium 0 2

Διπλό χτύπημα από τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Ευάγγελο Αντώναρο και τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Έλενα Ακρίτα δέχτηκε η κυβέρνηση, μέσα από αναρτήσεις των δύο δημοφικών προσωπικοτήτων.

Στην εκτενή ανάρτησή του ο Ευ. Αντώναρος θίγει το κρίσιμο θέμα των εμβολίων και της κυβερνητικής άρνησης να διεκδικήσει επιπλέον δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού, ενώ από την πλευρά της, με ένα λακωνικό σχόλιο, η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει τις… ιδιαίτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτική με αφορμή το άνοιγμα των Δημοτικών.

Αντώναρος: Ο Μητσοτάκης δεν ανοίγει το ταμείο για να σώσει ανθρώπους

«Δεν υπάρχει αμφιβολία. “Κακός Ευρωπαίος” ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης που ζήτησε επι πλέον εμβόλια από το Ισραήλ, “σπάζοντας” την ευρωπαϊκή συμφωνία. Κακοί κι οι Γερμανοί. Κακοί κι αρκετοί άλλοι που προσπαθούν να εξασφαλίσουν τον πληθυσμό τους με εξεύρεση δόσεων εμβολιασμού. Όπου υπάρχουν. Και εν ανάγκη σε οποίες τιμές υπάρχουν.

Ενώ εμείς..Ε όχι να ανοίξουμε το δημόσιο ταμείο για να σώσουμε ανθρώπους. Όπως αποκάλυψε πριν απο δύο ημέρες το Politico ο Μητσοτάκης αρνήθηκε να κάνει χρήση σχετικού δικαιώματος αγοράς για τη χώρα δύο εκατομμύριων δόσεων παραπάνω.

Αν αυτό δεν είναι έγκλημα τι είναι; Κι ο νεοδιορισμένος κυβερνητικός εκπρόσωπος σιωπά. Δεν θέλει προφανώς να τσαλακώσει την εικόνα του ( ίσως γι αυτό μου τηλεφώνησαν τρεις δημοσιογράφοι σε δυό ημέρες να μου πουν πόσο καλό παιδί είναι και πόσο αγαπητός στους φοιτητές του). Λες και θα κριθεί για τις ακαδημαϊκές του επιδόσεις…

Δεν είχε πει προχθές ότι εμείς τηρούμε τις ευρωπαϊκές συμφωνίες; Καλό παιδί ο Κυριακός Μητσοτάκης. Όπως πάντα. Δεν υψώνει τη φωνή του στα ευρωπαϊκά συμβούλια. Και έτσι η Ελλάδα χάνει τη μία μάχη μετά την άλλη. Ας αρκεσθούμε λοιπόν στο “διαγωγή κοσμιωτάτη”…»

Η απορία της Ακρίτα

«Για μελλοντικά κρούσματα θα φταίνε οι εκπαιδευτικοί που δεν θα αερίζουν σωστά την τάξη.»

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…