Διορισμός της χρυσαυγίτισσας Ζαρούλια στη Βουλή με υπογραφή Τασούλα

Σε θέση μετακλητού υπαλλήλου του Νίκου Μιχαλολιάκου διορίστηκε με απόφαση Τασούλα η Ελένη Ζαρούλια, λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

zaroulia mixaloliakos2

Λίγες μόλις ημέρες πριν την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, μια εξέλιξη στη Βουλή έρχεται να ταράξει ακόμη περισσότερο τα νερά, καθώς, όπως προκύπτει από δημοσιευμένο ΦΕΚ, ο Πρόεδρος της Βουλής αποφάσισε το διορισμό της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένης Ζαρούλια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr που έφερε στην επιφάνεια το θέμα, ο διορισμός της Ζαρούλια σε θέση μετακλητού έγινε ως απόφοιτος τριτάξιου Γυμνασίου. Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει και από το ΦΕΚ, η Ζαρούλια διορίζεται μετακλητός υπάλληλος της Βουλής κατηγορίας Υ.Ε (Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης δηλαδή απόφοιτος τριταξίου Γυμνασίου) διορίστηκε σήμερα με την υπ ́ αρ. 10747/7309/24-9-2020 απόφαση του Προέδρου της Κωνσταντίνου Τασούλα. Ο διορισμός της Ζαρούλια γίνεται «στον πρώην Προέδρο Κ.Ο. «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», Νικόλαο Μιχαλολιάκο, μετά την κατά νόμο πρότασή του». Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Ζαρούλια έχει διατελέσει και βουλευτής του ναζιστικού μορφώματος.

 

Η προκλητική απόφαση του Προέδρου της βουλής έρχεται λίγες μέρες πριν την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου για την εγκληματική δράση της ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» και του κατηγορουμένου σε βαθμό κακουργήματος προέδρου της Νίκου Μιχαλολιάκου, γεγονός που δημιουργεί εύλογα ερωτήματα σχετικά με το αν η απόφαση συνδέεται με την «ανησυχία» Μιχαλολιάκου για το αν η οργάνωσή του -και συνεπώς ο ίδιος- καταδικαστούν από το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μιχαλολιάκος προσπαθεί να βολέψει τους δικούς του ανθρώπους

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι η απόφαση του κ. Τασούλα «προξενεί έκπληξη σε κάθε δημοκρατικό πολίτη και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά», ενώ συνδέει τον διορισμό με την ανακοίνωση της δικαστική απόφασης για τη Χρυσή Αυγή στις 7 Οκτωβρίου.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος «προσπαθεί απεγνωσμένα να βολέψει τους δικούς του ανθρώπους», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής

Η σημερινή απόφαση του κ. Τασούλα για το διορισμό της Ελένης Ζαρούλια στην Ελληνική Βουλή σε θέση μετακλητού υπαλλήλου προξενεί έκπληξη σε κάθε δημοκρατικό πολίτη και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Η ελληνική κοινωνία αναμένει την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου τη δικαστική απόφαση που θα οδηγήσει στο οριστικό τέλος τη νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος το γνωρίζει αυτό και προσπαθεί απεγνωσμένα να βολέψει τους δικούς του ανθρώπους. Παραμένει, όμως, ως ερώτημα ο λόγος για τον οποίο ο Πρόεδρος της Βουλής επέλεξε να προχωρήσει τώρα σε αυτή την ενέργεια.

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…