Νέα «γαλάζια» περίπτωση διορισμού διοικήτριας νοσοκομείου

Δεν προλαβαίνει να ικανοποιήσει τις χάρες που είχε «τάξει» στα στελέχη της η ΝΔ και δημιουργείται... συνωστισμός στα νοσοκομεία

nosokomeio1

Το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο ξεκάθαρο, καθώς τα περιστατικά ρουσφετιών, ειδικά στην περίπτωση των διορισμών των διοικητών στα νοσοκομεία είναι αμέτρητα.

Άλλο ένα περιστατικό που αποδεικνύει ότι η Νέα Δημοκρατία δεν προλαβαίνει να ξεπληρώνει χάρες, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Αυτή τη φορά πρόκειται για αιρετό μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Η Φωτεινή Βρύνα, είχε παραιτηθεί από τη θέση της καθηγήτριας στο 7ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου επικαλούμενη λόγους υγείας, με την παραίτησή της να γίνεται αποδεκτή στις 12 Νοεμβρίου. Λίγες ημέρες αργότερα όμως, με την ανακοίνωση των νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία, γίνεται αναπληρώτρια Διοικήτριας στο ΓΝΝΠ «ο Αγ. Παντελεημων ΓΝΔΑ» «η Αγ. Βαρβαρα».

Οι λόγοι υγείας που επικαλέστηκε η κα Βρύνα είναι κάτι το εντελώς προσωπικό και δε θα μπορούσαν να αποτελούν σε καμία περίπτωση σημείο αυθαίρετης κριτικής. Ωστόσο, η ιδιότητά της ως στέλεχος του κυβερνόντος κόμματος και η μετεξέλιξή της ως αναπληρώτριας διοικήτριας σε νοσοκομείο, αποτελεί ένα ακόμη δείγμα της αντίληψης της κυβέρνησης για τον τρόπο διορισμών στον κρατικό μηχανισμό και τον δημόσιο τομέα.

Συνεχίζεται ο τραγέλαφος της Hellenic train: Τέλος τα δρομολόγια του προαστιακού της Πάτρας

trainose 0

Συνεχίζεται ο τραγέλαφος της Hellenic train: Τέλος τα δρομολόγια του προαστιακού της Πάτρας

Σύμφωνα με την ΕΡΤ προκλήθηκε στρέβλωση των γραμμών λόγω υψηλών θερμοκρασιών (φαινόμενο συνηθισμένο σε υψηλές…

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Εκρηκτικοί μηχανισμοί στο αυτοκίνητο του δράστη – Η έρευνα στο Discord

trump apopeira

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Εκρηκτικοί μηχανισμοί στο αυτοκίνητο του δράστη – Η έρευνα στο Discord

Η αμερικανική αστυνομία βρήκε εκρηκτικούς μηχανισμούς στο αυτοκίνητο του νεαρού άνδρα ο οποίος επιχείρησε να…