Διονύσης Τσακνής για Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Κάναμε ωραίους καβγάδες (video)

O Διονύσης Τσακνής μίλησε και για τον καλό του φίλο και συνεργάτη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και το μεγάλο κενό που άφησε ο θάνατος του. 

 

 

NewsRoom 11/11/2021 | 15:29

«Η σχέση με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα καθόρισε τη ζωή μου - όχι μόνο μουσικά, από όλες στις πλευρές. Δεν ήταν μια τυχαία συνεργασία. Ήταν δώδεκα χρόνια συναπτά. Και άλλα δύο αργότερα» είπε ο Διονύσης Τσακνής, ο οποίος θυμήθηκε την εποχή που υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι πίστευαν ότι το «Τσακνής – Μαχαιρίτσας» ήταν ονοματεπώνυμο και αναφέρονταν σε ένα πρόσωπο. Κάποια στιγμή, θυμήθηκε, ένας αστυνομικός είχε πει το καταπληκτικό ότι έχει μποτιλιάρισμα γιατί στο θέατρο τραγουδάει αυτός ο… Τσακνής Μαχαιρίτσας! «Ήταν ένα ντουέτο. Μάλιστα λέγαμε την τελευταία χρονιά ότι καιρός είναι κάποια στιγμή να κάνουμε ξανά κάτι μεγάλο μαζί. Μας πρόλαβε ο μπαγάσας στη στροφή», είπε αρχικά ο Διονύσης Τσακνής καλεσμένος του Νίκου Πορτοκάλογλου στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤκαι πρόσθεσε: 

«Ο Λαυρέντης για μένα ήταν το alter ego μου. Νομίζω κι εγώ εκεινού. Είμασταν διαφορετικοί αλλά ταυτοχρόνως είμασταν και ίδιοι. Ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον. Ήταν παροιμιώδεις οι καβγάδεςς μας, αλλά ήταν ωραίοι καβγάδες. Τον θυμάμαι με φοβερή τρυφερότητα. Θέλω να θυμάμαι τις στιγμές και να γελάω. Ο Λαυρέντης είναι πάντα παρών. Δεν λείπει ποτέ από τις συναυλίες μου. Τι άλλο να πω για τον Λαυρέντη; Ο μπαγάσας μας την έκανε»..