Διονύσης Τεμπονέρας: Δεν τίθεται θέμα να φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ

Τι είπε ο Διονύσης Τεμπονέρας για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ

τεμπονερας1

Ο Διονύσης Τεμπονέρας μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για το φορολογικό νομοσχέδιο, τον Αλέξη Τσίπρα και για τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές. Όπως τόνισε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, δεν πρόκειτε να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έθεσε ώς στόχο να είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτευσης στις ευρωεκλογες δεύτερο κόμμα.

Όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ πολύ χαμηλά σε ποσοστά ο κ. Τεμπονέρας είπε στο MEGA πως «είναι μία φωτογραφία της κακιάς μας στιγμής» προσθέτοντας ότι «προφανώς, έχουμε βγει από μία διάσπαση και το κόμμα μας είναι πολυτραυματισμένο. Από εκεί και πέρα, πήραμε την απόφαση να πάμε στο Συνέδριο στα τέλη Φεβρουαρίου, ένα συνέδριο που θα μπορέσουμε να γεφυρώσουμε τις αντιθέσεις. Έχουμε πει πως θα κάνουμε δράσεις που θα αφορούν τα μεγάλα προβλήματα που αφορούν τους πολίτες».

 

Όσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ότι ως ιδρυτής του κόμματος θα είναι το πρόσωπο εκείνο το οποίο με το δικό του τρόπο θα ηγηθεί και της πορείας του ΣΥΡΙΖΑ το αμέσως επόμενο διάστημα. «Είναι ο άνθρωπος εκείνος ο οποίος πήρε ένα μικρό κόμμα της Αριστεράς και το έβαλε στην εξουσία, είναι ο άνθρωπος εκείνος ο οποίος ευθύνεται για την καλή θετική εμπειρία την οποία είχαμε στη τελευταία κυβέρνηση. Από κει και πέρα βεβαίως θα επιλέξει εκείνος το ρόλο και τον τρόπο με το οποίο θα παρεμβαίνει. Εγώ πάντως βλέπω έναν Αλέξη Τσίπρα ενεργό στα πολιτικά πράγματα της χώρας» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Τέμπη: 57 φορές θα ηχήσουν πένθιμα οι καμπάνες των εκκλησιών το πρωί της 28ης Φεβρουαρίου

ΚΑΜΠΑΝΑ

Τέμπη: 57 φορές θα ηχήσουν πένθιμα οι καμπάνες των εκκλησιών το πρωί της 28ης Φεβρουαρίου

Κατόπιν σχετικού αιτήματος της προέδρου του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών , Μαρίας Καρυστιανού, στην Ιερά…

Γάζα: Παιδιά τρώνε ζωοτροφή γιατί το Ισραήλ μπλοκάρει την Ανθρωπιστική βοήθεια (video)

Screenshot 1093 1

Γάζα: Παιδιά τρώνε ζωοτροφή γιατί το Ισραήλ μπλοκάρει την Ανθρωπιστική βοήθεια (video)

Το Ισραήλ συνεχίζει να μπλοκάρει την ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα σύμφωνα με πολυάριθμες καταγγελίες…