Διονύσης Τεμπονέρας: Δεν τίθεται θέμα να φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ

Τι είπε ο Διονύσης Τεμπονέρας για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ

τεμπονερας1

Ο Διονύσης Τεμπονέρας μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για το φορολογικό νομοσχέδιο, τον Αλέξη Τσίπρα και για τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές. Όπως τόνισε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, δεν πρόκειτε να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έθεσε ώς στόχο να είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτευσης στις ευρωεκλογες δεύτερο κόμμα.

Όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ πολύ χαμηλά σε ποσοστά ο κ. Τεμπονέρας είπε στο MEGA πως «είναι μία φωτογραφία της κακιάς μας στιγμής» προσθέτοντας ότι «προφανώς, έχουμε βγει από μία διάσπαση και το κόμμα μας είναι πολυτραυματισμένο. Από εκεί και πέρα, πήραμε την απόφαση να πάμε στο Συνέδριο στα τέλη Φεβρουαρίου, ένα συνέδριο που θα μπορέσουμε να γεφυρώσουμε τις αντιθέσεις. Έχουμε πει πως θα κάνουμε δράσεις που θα αφορούν τα μεγάλα προβλήματα που αφορούν τους πολίτες».

 

Όσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ότι ως ιδρυτής του κόμματος θα είναι το πρόσωπο εκείνο το οποίο με το δικό του τρόπο θα ηγηθεί και της πορείας του ΣΥΡΙΖΑ το αμέσως επόμενο διάστημα. «Είναι ο άνθρωπος εκείνος ο οποίος πήρε ένα μικρό κόμμα της Αριστεράς και το έβαλε στην εξουσία, είναι ο άνθρωπος εκείνος ο οποίος ευθύνεται για την καλή θετική εμπειρία την οποία είχαμε στη τελευταία κυβέρνηση. Από κει και πέρα βεβαίως θα επιλέξει εκείνος το ρόλο και τον τρόπο με το οποίο θα παρεμβαίνει. Εγώ πάντως βλέπω έναν Αλέξη Τσίπρα ενεργό στα πολιτικά πράγματα της χώρας» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Σοκ στη Νάουσα: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή ενώ έκαναν ιππασία (Video)

Σοκ στη Νάουσα: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή ενώ έκαναν ιππασία (Video)

Ο διευθυντής του Γυμνασίου κατήγγειλε τον 59χρονο ιδιοκτήτη του στάβλου

Ο Μητσοτάκης, ο Μαρινάκης και η υποτιθέμενη κάθαρση στο ποδόσφαιρο – Αυτή την Κυριακή στο Documento

ρεντη document

Ο Μητσοτάκης, ο Μαρινάκης και η υποτιθέμενη κάθαρση στο ποδόσφαιρο – Αυτή την Κυριακή στο Documento

Τέσσερις φορές άλλαξε η κυβέρνηση της ΝΔ το νομοθετικό πλαίσιο για την οπαδική βία αλλά…