Διώκεται γιατί «δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις»

Με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων) Μιχάλη Γιαννάκο μας χωρίζουν σε θέματα τόσο πολιτικής όσο και αισθητικής, οι επτά θάλασσες και μία άβυσσος.

60145da1825e6345ae4c0ff2 1

Ως Διοικητής (3,5 χρόνια) του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» και παράλληλα (6 μήνες) των Νοσοκομείων «Κρατικό Νίκαιας Πειραιά» και «ΓΝΔΑ η Αγία Βαρβάρα», βρέθηκα δεκάδες φορές αντιμέτωπος με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, με σωρεία εναντίον μου κατασκευασμένων καταγγελιών, πολεμικών ανακοινώσεων και προσωπικών επιθέσεων (ακόμα και με ζωντανές συνδέσεις, μπροστά στις φιλικές του τηλεοπτικές κάμερες).

Το ψεύδος ξεχείλιζε, η φαντασία οργίαζε και η πραγματικότητα βιάζοντανσε κάθε λέξη από τα Δελτία Τύπου που υπέγραφε ο Μ. Γιαννάκος, για αποδιδόμενες σε μένα αποφάσεις και πράξεις.

Όταν έδινα αγώνα για την πρόσληψη (μέσω ΑΣΕΠ) βοηθητικού προσωπικού στα Νοσοκομεία με κατηγορούσε ότι απολύω 82 εργαζόμενους, όταν έδινα μάχη να επεκτείνω νόμιμα (με δικαστικές αποφάσεις) τις κτιριακές υποδομές του Νοσοκομείου με κατήγγειλε ότι είμαι καταπατητής ξένης περιουσίας, όταν ανέθετα τις θέσεις ευθύνης στους ικανούς και μέχρι τότε διωκόμενους (χωρίς κανένας κομματικός μου φίλος να έχει ευνοηθεί) μου απέδιδε πογκρόμ διώξεων.

Στην πρώτη συνάντηση της ΠΟΕΔΗΝ με τον υπουργό Β. Κικίλια, η Ομοσπονδία (δια του προέδρου της) έθεσε 10 αιτήματα στην νέα (τότε) πολιτική ηγεσία, για την βελτίωση της Δημόσιας Υγείας.

Το έβδομο κατά σειράν αίτημα προς τον Υπουργό ήταν (για φαντάσου) η εδώ και τώρα απομάκρυνση του Διοικητή Γεωργόπουλου!!!

Σήμερα ενημερώθηκα ότι ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μ. Γιαννάκος είναι ο πρώτος πολίτης για τον οποίο σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της παραβίασης των κανόνων που ορίζει ο νέος νόμος για τις συναθροίσεις που ψηφίστηκε το καλοκαίρι.

Σήμερα ο Μιχάλης Γιαννάκος διώκεται για απείθεια, επειδή στην συγκέντρωση που πραγματοποίησε η ΠΟΕΔΗΝ στις 30 Σεπτεμβρίου, στην οδό Αριστοτέλους έξω από το Υπουργείο Υγείας, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κατέλαβε το οδόστρωμα και δεν παρέμεινε στο πεζοδρόμιο, ενώ ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς.

Σήμερα διώκεται ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στην Δημόσια Υγεία γιατί πριν το φονικό δεύτερο κύμα της μεγαλύτερης σύγχρονης υγειονομικής πανδημίας, ζητούσε με όλους τους υγειονομικούς να ληφθούν μέτρα ενίσχυσης των Νοσοκομείων και προστασίας της υγείας των πολιτών.

Διώκεται γιατί «δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις».

Επειδή η ΠΟΕΔΗΝ είναι θεσμός (που κατακτήθηκε), ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είναι θεσμός (όποιος κι αν κατέχει την θέση), οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι αναφαίρετο Δημοκρατικό δικαίωμα (μη διαπραγματεύσιμο) και οι διώξεις σε όσους συμμετέχουν σε αυτές απροκάλυπτος ολοκληρωτισμός, δηλώνω την συμπαράσταση μου στον διωκόμενο πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μ. Γιαννάκο και θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση της νομικής του υπεράσπισης.

Γιατί η αθώωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ είναι ζήτημα Δημοκρατίας και μας αφορά όλους.

Γιατί προτιμώ να παραβιάζεται η Δημοκρατία (όπως όταν ο Μ. Γιαννάκος έχτιζε την είσοδο του υπουργείου για να μην εξέλθει ο Παύλος Πολάκης και μιλήσει στους συγκεντρωμένους εργαζόμενους της υγείας -που παρά τα εμπόδια το έπραξε) παρά να καταλύεται.

Πηγή:Documentonews

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»