Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας διακόπτει το «πείραμα» με το δίκτυο 5G

Μια «ορθολογική» απόφαση για να σταματήσει το «πείραμα» υγείας που συντελείται εναντίον ολόκληρης της πόλης. Βλέπουν μυστικό σχέδιο μαζικής στείρωσης και δημογραφικής αλλοίωσης οι Καλαματιανοί...

STM 4285

Υπερψηφίστηκε η πρόταση της διακοπής του δικτύου 5G στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμάτας, ένα ζήτημα που εδώ και καιρό έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην πόλη.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, με μια αμφιλεγόμενη απόφαση, διακόπτει τις δοκιμές του δικτύου 5G, υιοθετώντας τις απόψεις μιας ομάδας πολιτών που ζητούσαν να σταματήσει το «πείραμα» για λόγους υγείας.

Προς ψήφιση έφτασαν δύο προτάσεις, η πρώτη από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, που αναφερόταν σε μη ανανέωση της σύμβασης στις 31/12 και η δεύτερη που ζητούσε τη διακοπή της σύμβασης στο τέλος του χρόνου. Έπειτα από μια ψηφοφορία, που κράτησε ώρα με εντάσεις, υπερψηφίστηκε η πρόταση της διακοπής με 16 ψήφους, ενώ 13 ψήφους έλαβε η μη ανανέωση.

Στο κείμενο που διάβασαν οι εκπρόσωποι των αντιδρώντων πολιτών στο Δημοτικό Συμβούλιο, χαρακτηρίζεται επικίνδυνη η ακτινοβολία και από τα δίκτυα 2G, 3G, και 4G, ενώ αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι υπάρχει σχέδιο στείρωσης των Καλαματιανών με παράλληλη εισροή μεταναστών, ώστε να αλλάξει η δημογραφική σύνθεση της πόλης.  Στην ίδια γραμμή και οι δημοτικοί σύμβουλοι που στις τοποθετήσεις τους μίλησαν γενικά για την προστασία της υγείας των πολιτών…

Χαρακτηριστικό το απόσπασμα από την ανακοίνωση του Θεόδωρου Μέτση, ο οποίος πρωτοστατεί στο αγώνα κατά της κινητής τηλεφωνίας:

«Η χώρα μας βρίσκεται υπό καθεστώς υπογεννητικότητας εδώ και μερικά χρόνια ενώ παράλληλα γίνεται και αθρόα προσέλευση μεταναστών. Μέσα σε αυτή τη δραματική συγκυρία η εφαρμογή υψηλών επιπέδων ακτινοβολίας, βάσει της διεθνούς βιβλιογραφίας θα μπορεί να “στειρώσει” τον Καλαματιανό πολίτη και να δώσει πλέον των λοιπών δυσμενών επιπτώσεων και τη χαριστική βολή στην πόλη σας και να συμβάλει γενικότερα στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας»

Και συνεχίζει: «Σήμερα έχετε μία ιστορική ευκαιρία να διαφυλάξετε τη δημόσια υγεία στην περιοχή σας, την ποιότητα ζωής του πολίτη της Καλαμάτας και ακόμα πιο σημαντικό τη βιωσιμότητα της επόμενης γενιάς, αλλά ίσως και μια γενιάς που ενδεχομένως ελέω 5G να μην γεννηθεί ποτέ»

Ακόμα και όταν ο υπάλληλος του Δήμου Καλαμάτας Βασίλης Διονυσόπουλος παρέθεσε τα στοιχεία των επιστημονικών μετρήσεων, σύμφωνα με τα οποία η ακτινοβολία από τις κεραίες είναι εντυπωσιακά μικρότερη από τα όρια ασφαλείας, οι περισσότεροι σύμβουλοι τα αγνόησαν επιδεικτικά και ψήφισαν να διακοπούν οι δοκιμές.

Μάλιστα, μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας οι δημότες που παρευρίσκονταν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, χαρακτηρίζοντας την απόφαση μεγάλη νίκη.

* Πηγή:tharrosnews.gr 

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

2

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

Σε ταινία παραπέμπει το σκηνικό στην Καλαμάτα μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης

Κατερίνα Βρανά: «Σελεμπρέισιον γενεθλίων και επιβίωσης» – 7 χρόνια επιβίωσης με δύο δυνατές αναρτήσεις (Εικόνες)

438108010 18426626314000170 825866362010932573 n

Κατερίνα Βρανά: «Σελεμπρέισιον γενεθλίων και επιβίωσης» – 7 χρόνια επιβίωσης με δύο δυνατές αναρτήσεις (Εικόνες)

Σαν σήμερα, στις 23 Απριλίου, η Κατερίνα Βρανά ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο και κατάφερε…

Σοκ στο Αγρίνιο: Ασθενής πέθανε λίγες ημέρες αφού πήρε εξιτήριο – Τι απαντά το νοσοκομείο

nosokomeio agia olga giatros giatroi 2

Σοκ στο Αγρίνιο: Ασθενής πέθανε λίγες ημέρες αφού πήρε εξιτήριο – Τι απαντά το νοσοκομείο

Οι πρώτες πληροφορίες για τον άτυχο ασθενή στο Αγρίνιο - Οι αρχές ερευνούν τα αίτια…