Δημοσκόπηση-ράπισμα για κυβέρνηση

Άκρως δυσάρεστη είναι για την κυβέρνηση η απάντηση των πολιτών στην πρώτη δημοσκόπηση μετά τις αμφιβόλου επάρκειας ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τη δέσμη μέτρων που έχουν ως στόχο την αντιμετώπιση της ακρίβειας στο ηλεκτρικό ρεύμα.

ek0mits2

Έτσι, στη δημοσκόπηση της Pulse που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, εκείνο που καταγράφεται είναι ότι μόλις τι 11% των ερωτηθέντων σημειώνει ότι τα μέτρα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Ένα 40% απαντά ότι είναι μεν στη σωστή κατεύθυνση, αλλά ανεπαρκή και ζητά κι άλλα, ενώ το 41% απαντά ότι κινούνται σε λανθασμένη κατεύθυνση. Bέβαι τα περισσότερα φιλοκυβερνητικά site , παρουσιάζουν κατα το δοκούν … επαρκή τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση. 

Σύνολο, ένα συντριπτικό 91% που κρίνει τα μέτρα αναντίστοιχα της κρίσης που καθιστά όλοένα και πιο αδύνατη την επιβίωση νοικοκυριώνκαι επιχειρήσεων.

pulse metra

Χαρακτηριστικό είναι, ακόμη, το γεγονός ότι ακόμη και στις τάξεις των ψηφοφόρων που αυτοπροσδιορίζονται ως Κεντρώοι και Δεξιοί το μεγαλύτερο ποσοστό τα χαρακτηρίζει προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά ανεπαρκή.

pulse metra

Μοιρασμένη η κοινή γνώμη για τις κυρώσεις στη Ρωσία

Μοιρασμένη εμφανίζεται η κοινή γνώνη στο θέμα των κυρώσεων που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση στη Ρωσία για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ειδικότερα, το 44% κρίνει ότι τα μέτρα κινούνται προς την λάθος κατεύθυνση, ενώ ένα 31% να απαντά ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση, αλλά χρειάζονται κι άλλα.

pulse kyroseis

 

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…