Δημοσκόπηση Pulse:Η ακρίβεια στοιχίζει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη- Μειώνεται και η διαφορά σταδιακά από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η ακρίβεια είναι το πρώτο πρόβλημα που απασχολεί τους πολίτες σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

dimoskopisi 17

Στο 33,5% καταγράφεται η δύναμη της ΝΔ (συνεχίζοντας να καταγράφει πτωτική πορεία μόλις 4 μήνες από τις εκλογες, μειώνοντας παράλληλα η διαφορά απο τον ΣΥΡΙΖΑ) σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse που παρουσίασε ο Σκάι, με τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι στο 15% στην πρόθεση ψήφου, αυξάνοντας την διαφορά του από το ΠΑΣΟΚ που ακολουθεί με 12%, ενώ στο 8,5% είναι το ΚΚΕ, στο 4,5% η Ελληνική Λύση, με τους Σπαρτιάτες και την Νίκη εμφανίζονται να είναι στο 3%. Πλήγμα στη δύναμη της Πλεύσης Ελευθερίας, με το 2,5% που καταγράφεται

Αναλυτικά, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse για τον Σκάι.

Η ακρίβεια αναδεικνύεται σε υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα για τους πολίτες, αφού σχεδόν οι εννέα στους δέκα, δηλώνουν ότι η ακρίβεια και οι αυξήσεις των τιμών τους απασχολούν πολύ (63%) και αρκετά (23%). Μάλιστα, σχεδόν οι μισοί δηλώνουν ότι τα τρόφιμα είναι η κατηγορία των οικογενειακών εξόδων που τους προβληματίζει περισσότερο.

δημοσκοπηση σκαι

skai_dimoskopisi_pulse_9_c2a61.jpg

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, περισσότερο προβληματισμένοι από την ακρίβεια είναι οι πολίτες 30- 60 ετών, οικογενειάρχες που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα έξοδα. Μάλιστα, στην ερώτηση ποια από τις κατηγορίες εξόδων της οικογένειάς σας, σάς προβληματίζει σήμερα περισσότερο, το 46% απαντά τα τρόφιμα, το 23% το ηλεκτρικό ρεύμα, το 17% για το φυσικό αέριο ή το πετρέλαιο για θέρμανση, το 9% για τα καύσιμα.

skai_dimoskopisi_pulse_2_7b68f.jpg

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, «διχάζουν» τους ερωτώμενους στη δημοσκόπηση της Pulse. Μόλις ένα 5% δηλώνει ότι αντιμετωπίζει τις εξελίξεις με ικανοποίηση και το 15% με ενδιαφέρον.

Σχεδόν οι 2 στους 10 (19%) θεωρούν πολύ πιθανή τη δημιουργία νέου κόμματος στα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αρκετά πιθανό κάτι τέτοιο κρίνει ότι είναι το 34% και μέτρια πιθανό το 16%.

Λίγο και ελάχιστα ως καθόλου πιθανή τη συγκρότηση νέου κόμματος στα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ κρίνει ότι είναι το 21% των ερωτηθέντων.

skai_dimoskopisi_pulse_14_10a1f.jpg

skai_dimoskopisi_pulse_10_337a8.jpg

 

Αγανάκτηση στα δυτικά προάστια από τις διακοπές ρεύματος εν μέσω καύσωνα – Μαζικές οι διαμαρτυρίες στα social media

5650405

Αγανάκτηση στα δυτικά προάστια από τις διακοπές ρεύματος εν μέσω καύσωνα – Μαζικές οι διαμαρτυρίες στα social media

Χωρίς ρεύμα μέσα σε ένα καλοκαίρι με θερμοκρασίες ρεκόρ

Fake δημοσίευμα από το enikos.gr σε βάρος της Έλενας Ακρίτας – Τι κατήγγειλε η αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΑΚΡΙΤΑ 1

Fake δημοσίευμα από το enikos.gr σε βάρος της Έλενας Ακρίτας – Τι κατήγγειλε η αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στην κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ και την Ευρωβουλεύτρια της ΝΔ, ένοχος...για…