Δημοσκόπηση GPO: Ποιος είναι πρώτος για την κεντροαριστερά – Τι συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO ο Χάρης Δούκας πλησιάζει τον Νίκο Ανδρουλάκη, χωρίς καν να έχει εκδηλώσει επιθυμία για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

6247000

Iδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα της δημοσκόπησης της GPO για λογαριασμό του STAR, ως προς τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά γενικά αλλά και ειδικά για το ΠΑΣΟΚ, καθώς οι η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων βλέπουν θετικά την εκλογή νέας ηγεσίας στη Χαριλάου Τρικούπη. Ωστόσο, παρότι ο Χάρης Δούκας δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την υποψηφιότητά του, βρίσκεται μόλις 4 μονάδες πίσω από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ειδικότερα, το καταλληλότερο πρόσωπο να ηγηθεί το ΠΑΣΟΚ στο σύνολο των ερωτηθέντων είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης με 20.7%, ενώ ο Χάρης Δούκας  που ετοιμάζεται να θέσει υποψηφιότητα για την κούρσα της διαδοχής έρχεται δεύτερος με 16.5%.

Για την Κεντροαριστερά, μεταξύ των προσώπων που θεωρείται ότι μπορούν να την ενώσουν, πρώτος είναι ο Αλέξης Τσίπρας με 19%, δεύτερος ο Στέφανος Κασσελάκης με 10,6%, τρίτος ο Νίκος Ανδρουλάκης με 10,4%, τέταρτος ο Χάρης Δούκας με 9,3% και ακολουθούν ο Παύλος Γερουλάνος με 6,2%, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης με 4,7% και ο Παύλος Χρηστίδης με 4,1%.

Καταγραφή 27

Ο Αλέξης Τσίπρας στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ προηγείται συντριπτικά με ποσοστό 45.6%, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης έρχεται δεύτερος με ποσοστό 27.5 %.

Στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ έρχεται πρώτος ο Νίκος Ανδρουλάκης με ποσοστό 34.5% , ενώ δεύτερος έρχεται ο Πάυλος Γερουλάνος με ποσοστό 17.7% και ακολουθεί ο Χάρης Δούκας με πολύ μικρή διαφορά.

06 0 07 0 1

Συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ

Στο ερώτημα αν πρέπει να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ , μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, ναι και μάλλον ναι απαντά το 70,9%.

Την ίδια απάντηση δίνει το 52,3% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.

1 2 2

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι το 66.4% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ πιστεύει ότι πρέπει να προχωρήσει άμεσα στη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου.

Το καταλληλότερο πρόσωπο να ηγηθεί το ΠΑΣΟΚ  στο σύνολο των ερωτηθέντων είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης με 20.7%, ενώ ο Χάρης Δούκας έρχεται δεύτερος.

Σύμφωνα με τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ το καταλληλότερο πρόσωπο να ηγηθεί το ΠΑΣΟΚ  στο σύνολο των ερωτηθέντων είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης με 20.7%, ενώ ο Παύλος Γερουλάνος έρχεται δεύτερος και Χάρης Δούκας τρίτος.

3 4 5 6

Ειδήσεις σήμερα:

Κουτσελίνη: Πολλοί τρόλαραν, σαν το Κουλούρι όμως κανένας – «Θα κάνω τα πάντα για τον Λύτρα»

Αθηναΐς Νέγκα και Πεν Νταλαούρα «συζητούν» για το βραβείο στη Σάττι: Ο διάλογος στο Twitter

Μενδώνη και Παναγιωταρέα κλείστηκαν στο ασανσέρ του Δημαρχείου Τρικάλων

Λάρισα: Από κατσαρίδες «Σβαρτσενέγκερ» κατακλύστηκε η πόλη – «Είναι τεράστιες και πετάνε»

Βραζιλία εναντίον Νετανιάχου: «Δεν μπορούμε να παραμένουμε σιωπηλοί μπροστά σ’ αυτή τη σφαγή χωρίς τέλος»

AP22304019993432

Βραζιλία εναντίον Νετανιάχου: «Δεν μπορούμε να παραμένουμε σιωπηλοί μπροστά σ’ αυτή τη σφαγή χωρίς τέλος»

"Είναι φρικτό το ότι συνεχίζεται η συλλογική τιμωρία του παλαιστινιακού λαού", διαμηνύει ο Λουίς Ινάσιο…