Newsroom

Newsroom

Δημοσκόπηση Alco-Μεγαλώνει η φθορά της ΝΔ

Μία ακόμη δημοσκόπηση που βγήκε σήμερα στη δημοσιότητα, καταγράφει μονοψήφιο νούμερο στη διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ.

pexels element digital 1550337

Κλείνει η ψαλίδα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του Open Tv, καθώς το κυβερνών κόμμα καταγράφει μικρή πτώση σε σχέση με την τελευταία δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας και η αξιωματική αντιπολίτευση παραμένει δημοσκοπικά σταθερή, με τη διαφορά να διαμορφώνεται στις 8,9 μονάδες.

Στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε απόψε στο Open και έγινε σε δείγμα 1.000 ατόμων από 21 έως 26 Μαρτίου, καταγράφονται επίσης η μεγάλη δυσκολία της πλειοψηφίας των πολιτών στην κάλυψη των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 31,1% (31,8% στην προηγούμενη μέτρηση), ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει δεύτερος με 22,2% ενώ το ΚΙΝΑΛ σημειώνοντας πτώση 1,1% καταγράφει ποσοστό 13%.

alco8

Την ίδια ώρα, το ΚΚΕ παραμένει στην τέταρτη θέση με ποσοστό 5,8% ενώ η Ελληνική Λύση είναι στο 4,5%. Οριακά εκτός Bουλής το ΜέΡΑ25 καταγράφοντας 2,8%.

alco9

Παράλληλα η αύξηση της κυβερνητικής φθοράς, αποτυπώνεται και στις απαντήσεις σχετικά με την κάλυψη των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματοςπετρελαίου και φυσικού αερίου, με τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών να αντιμετωπίζει μεγάλη δυσκολία πληρωμής.

alco1

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα «θα λέγατε ότι μπορείτε να καλύψετε τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, πετρελαίου, φυσικού αερίου, εύκολα, με μικρή δυσκολία, με μεγάλη δυσκολία ή δεν μπορείτε να τους καλύψετε;» το 55% απαντά ότι τους καλύπτει με μεγάλη δυσκολία29% με μικρή10% απαντά ότι δεν μπορεί να τους καλύψει και μόνο το 6% απαντά ότι τους καλύπτει εύκολα.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους