Δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ σε ρόλο εκπροσώπου της Πολιτικής Προστασίας, «εξηγεί« την αγανάκτηση πολίτη

Ό,τι κι αν καταγγέλλει ο κάτοικος της περιοχής, ο δημοσιογράφος έχει όλες τις δικαιολογίες

Για ακόμα μια φορά, εντελώς άτυχο στάθηκε το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΣΚΑΪ στην εκπομπή «ONLINE», καθώς αναγκάστηκε να μεταδώσει σε ζωντανή μετάδοση τις έντονες, αλλά πραγματικές, αντιδράσεις ενός πολίτη του οποίου το σπίτι βρισκόταν στην περιοχή της Αχαΐας, όπου και εξελίχθηκε η στην χθεσινή μεγάλη πυρκαγιά.

Και επειδή δεν έχουν εφεύρει -ακόμα- τρόπο για να μοντάρουν πλάνα σε ζωντανή μετάδοση, ώστε τίποτα να μην διαρρηγνύει το κυβερνητικό αφήγημα και την επιτελικότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αναγκάστηκε να αναλάβει καθήκοντα εκπροσώπου τύπου της Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να «εξηγήσει» την έντονη αγανάκτηση ενός πολίτη λόγω της αργοπορημένης αντίδρασης των αρχών στην πυρκαγιά στην Αχαΐα.  

Και ενώ αγανακτισμένος ο πολίτης  φώναζε ότι κανένας δεν τους ενημέρωσε για να εκκενώσουν έγκαιρα τα σπίτια τους. Ότι δεν στάλθηκε κανένα μήνυμα από το 112. Ότι η καθυστέρηση της πυροσβεστικής ήταν εγκληματική, και ότι δεν υπάρχει καμία μέριμνα για το τι θα απογίνει ο ίδιος και οι μικρές κόρες του από εδώ και στο εξής, ο δημοσιογράφος πάντα έβρισκε μια υπεύθυνη δικαιολογία, για να καλύψει τα κενά, τα λάθη, και τις εγκληματικές παραλείψεις, της Πολιτικής Προστασίας.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ: