Δημοσιογράφος διαψεύδει ότι συνυπέγραψε την ομοφοβική λίστα κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών

Ο δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης με δημοσίευσή του στο Twitter διαψεύδει ότι συνυπέγραψε το ομοφοβικό κείμενο των 146 «επιφανών» κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων - Η παραπάνω δήλωση δημιουργεί πάντως ερωτήματα για το αν η λίστα έχει συμπεριλάβει αυθαίρετα και άλλα ονόματα.

NewsRoom 11/09/2021 | 18:30

Ο δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης με δημοσίευσή του στο Twitter διαψεύδει ότι συνυπέγραψε το ομοφοβικό κείμενο των 146 «επιφανών» κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων. 

«Κυκλοφορεί ένα κείμενο κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων το οποιο περιλαμβάνει το όνομά μου. Δεν με ρώτησε κανείς. Δεν είμαι κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων. Παρακαλώ τον διακινητή του κειμένου να αφαιρέσει το όνομά μου», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Η παραπάνω δήλωση δημιουργεί πάντως ερωτήματα για το αν η λίστα έχει συμπεριλάβει αυθαίρετα και άλλα ονόματα.

Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για τη λίστα υπογραφών που δημοσιεύτηκε λίγο πριν από την διεξαγωγή του Athens Pride, όταν 146 ομοφοβικοί «επιφανείς Έλληνες εξέφρασαν την διαφωνία τους με το πόρισμα της Επιτροπής Σισιλιάνου υπέρ της θεσμοθέτησης του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. 

Πρόκειται για ακαδημαϊκούς, δικαστικούς, στρατιωτικούς πρέσβεις επιχειρηματίες και καθηγητές πανεπιστημίων, που σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΕΣΤΙΑΣ, ετοιμάζονται να απευθύνουν Διακήρυξη στον Πρωθυπουργό για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στον γάμο μεταξύ των μελών της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.