Δημοσιογράφοι «στρίμωξαν» τον Άδωνη: Δεν πήγε κανείς Κοζανίτης να γίνει νονός σε βάφτιση εν μέσω κορονοϊού (video)

Οι επίμονες ερωτήσεις των παρουσιαστών  του Top Channel της Κοζάνης για τις ευθύνες της κυβέρνησης και την αποτυχία της να διαχειριστεί την συνεχή αύξηση της διασποράς του κορονοϊού στην περιοχή, «στρίμωξαν» τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη

5268073

Eπεισοδιακή ήταν η συνέντευξη του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, στο Top Channel της Κοζάνης, το Σάββατο.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το kozanimedia.gr,   ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους/παρουσιαστές της εκπομπής, Ρίτα Τσιούρα και Παναγιώτη Πλιάτσιο, σχετικά με τις αιτίες της συνεχούς αύξησης κρουσμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα της Κοζάνης αλλά και αναφορικά με την απόφαση να μην ανοίξουν τα καταστήματα του λιανεμπορίου στην περιοχή ούτε από τη Δευτέρα 12/4, με τον Άδωνη Γεωργιάδη να προχωρά στην γνωστή του τακτική και  να βάζει τις φωνές:  «ο σκοπός που με καλέσατε είναι να κάνετε εξυπνάδες»  ανέφερε χαρακτηριστικά και να συνεχίζει  «ο σκοπός που με καλέσατε είναι να κάνετε εξυπνάδες. Ο υπουργός σας φταίει που είστε σε καραντίνα;».

Στην συνέχεια ο υπουργός Ανάπτυξης προσπάθησε να τα μαζέψει αναφέροντας: 
«Δεν είπα στον ΣΚΑΪ ότι είστε πιο παραβατικοί, αν εξελήφθη αυτό έτσι ως φωναχτή σκέψη σας ζητώ συγγνώμη», ενώ μετά ξαναθυμήθηκε τον καλό εαυτό του και επισήμανε προς τους δημοσιογράφους ότι, «είναι ντροπή σας να μου λέτε ότι δεν ασχολήθηκα με την Κοζάνη».

 Οι δημοσιογράφοι όμως τους έδωσαν «πληρωμένη απάντηση»:

«Ντροπή σας να πείτε κύριε Γεωργιάδη σε όσους μέσα στην πανδημία δεν τηρούν τα μέτρα. Δεν πήγε κανείς Κοζανίτης να γίνει νονός σε βάφτιση εν μέσω κορονοϊού», του απάντησαν με τη σειρά τους οι παρουσιαστές, αναφερόμενοι στη βάπτιση που παρευρέθηκε ο υπουργός ως νονός, με «ειδική άδεια».

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…