Δημοσιογράφοι καταγγέλλουν τραμπούκικη επίθεση γαλάζιου αντιπεριφερειάρχη στην Αργολίδα

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά τη συνάντηση που θα πραγματοποιούνταν στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, κατά την επίσκεψη του επικεφαλής του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζου.

antiperifereiarxhs samaras

Ένα πρωτοφανές περιστατικό τραμπούκικης συμπεριφοράς μέσα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, με πρωταγωνιστή τον αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Σχοινοχωρίτη καταγγέλλουν δύο δημοσιογράφοι της περιφέρειας, επικαλούμενοι μάλιστα πως αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης ήταν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός και ο πρώην υπουργός και νυν πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέnτζος.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά τη συνάντηση που θα πραγματοποιούνταν στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, κατά την επίσκεψη του επικεφαλής του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζου. Εκεί ο πρώην υπουργός Υγείας θα συναντούσε τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, μαζί με τον τοπικό γαλάζιο βουλευτή, Γιάννη Ανδριανό και τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) της Νέας Δημοκρατίας, Παναγιώτη Ζαχαριά.

Όπως καταγγέλλουν δύο δημοσιογράφοι σε τοπικά μέσα, καθώς εισήλθαν στα γραφεία της Περιφέρειας ακολουθώντας τον «υψηλό προσκεκλημένο», ο αντιπεριφερειάρχης που έχει εκλεγεί με τον συνδυασμό του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, τους επιτέθηκε λεκτικά και απαίτησε να αποχωρήσουν άμεσα από την αίθουσα, καθώς «άρχισε να φωνάζει και να ωρίεται εν εξάλλω». Σημειώνεται πως ο εν λόγω αντιπεριφερειάρχης έχει απασχολήσει στο παρελθόν τον τοπικό Τύπο για το «μπαϊράκι» του στον περιφερειάρχη Νίκα, καθώς έχει προβληθεί ως εκλεκτός του Άδωνι Γεωργιάδη και του Αντώνη Σαμαρά στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι Σωτηρία Παπαδοπούλου και Παναγιώτης Τασόπουλος κατήγγειλαν το γεγονός με κείμενά τους στα τοπικά μέσα, «Παραπολιτικά Αργολίδας» και «Αργολίδα 24», αντίστοιχα.

«Ενώ θα μπορούσε να ζητήσει από τους δημοσιογράφους να μην μπουν και να αποχωρήσουν με ήπιο τρόπο, άρχισε να ουρλιάζει και επί της ουσίας τους πέταξε έξω χωρίς λόγο και αφορμή. Όσοι ήταν παρόντες και δεν καταδικάσουν αυτή τη συμπεριφορά είναι απόλυτα συνυπεύθυνοι» περιγράφει από τη μεριά της το γεγονός η Σ. Παπαδοπούλου.

Ο δε Π. Τασόπουλος δίνει μία ακόμα πιο ενδιαφέρουσα διάσταση στο περιστατικό, αφού όπως αναφέρει, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε «εν κρυπτώ» και με την απουσία βασικών εμπλεκομένων, όπως οι αγρότες τους οποίους αφορούσε η συνάντηση, αλλά και οι βουλευτές της αντιπολίτευσης του νομού. «Μάλιστα, όταν ο κ. Σχοινοχωρίτης αντιλήφθηκε την παρουσία καμερών και δημοσιογράφων ξέσπασε λεκτικά εναντίον μας με ύφος που παραπέμπει σε τραμπουκισμό» περιγράφει ο δημοσιογράφος, ενώ προσθέτει πως πρόκειται για μία συμπεριφορά του αντιπεριφερειάρχη που συναντάται για δεύτερη φορά, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες για το προηγούμενο περιστατικό.

Αξίζει ακόμα να αναφερθεί πως όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι, παρόντες εκτός των παρευρισκομένων πολιτικών και κομματικών παραγόντων ήταν και άλλοι δημοσιογράφοι, χωρίς κανένας να πάρει θέση για το πρωτοφανές αυτό περιστατικό.

Πηγή: Documentonews

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…