Δημόσια Τηλεόραση Ολλανδίας: «Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο του Ευάγγελου Μαρινάκη»

Eκτενές δημοσίευμα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη φιλοξενεί το ολλανδικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δικτύου NOS (Nederlandse Omroep Stichting), με αφορμή την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League. Γίνεται αναφορά στις φιλικές σχέσεις του πατέρα του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

NewsRoom 18/02/2021 | 23:33

Το NOS σημειώνει με νόημα ότι ζωή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, διαβάζεται σαν ένα ελληνικό μυθιστόρημα εγκλήματος και αναφέρεται στην υπόθεση των 2,1 ηρωίνης του Noor One, στους στημένους αγώνες αλλά και στη στενή φιλία του εφοπλιστή με την οικογένεια Μητσοτάκη. «Ο Μαρινάκης φαίνεται να είναι άθικτος, τίποτα δεν τον αγγίζει» επισημαίνεται στο ενυπόγραφο δημοσίευμα.

 

 

 

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στις φιλικές σχέσεις του πατέρα του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αλλά και στο γεγονός πως ο 53χρονος επιχειρηματίας είναι κουμπάρος της Ντόρας Μπακογιάννη.

Το ολλανδικό Μέσο σημειώνει επίσης ότι «Ο Μαρινάκης φαίνεται ανέγγιχτος. Υπάρχουν πολλά κενά στον ελληνικό νόμο, από τα οποία επωφελούνται ισχυροί άνθρωποι», ενώ προχωρά σε εκτενή αναφορά σχετικά με την υπόθεση του Noor 1 και σημειώνει πιθανή εμπλοκή του στην υπόθεση.

«Το όνομά του εμφανίστηκε επίσης στην περίπτωση του Noor One, ενός πετρελαιοφόρου που μετέφερε το μεγαλύτερο φορτίο ηρωίνης στην ιστορία της Ευρώπης», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

«Μήπως όλες οι εικασίες σχετικά με την πιθανή συμμετοχή του στο μεγαλύτερο εντοπισμό ηρωίνης στην ιστορία της Ευρώπης έβλαψαν τον Μαρινάκη; Όχι ακριβώς. Η δύναμη και η επιρροή του αυξήθηκαν», υπογραμμίζει το NOS παρουσιάζοντας την αγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά και του Mega Channel.

 

 

«Η πλευρά Μαρινάκη έχει απορρίψει τους ισχυρισμούς για εμπλοκή στην υπόθεση των ναρκωτικών, μιλώντας για πολιτικά κίνητρα. "Δεν έχω να φοβηθώ γιατί δεν έκανα τίποτα κακό", είχε αναφέρει», με τους Ολλανδούς να κλείνουν το αφιέρωμα με τη φράση:

«Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο του Ευάγγελου Μαρινάκη».