Δημόσια ακρόαση για τις γερμανικές αποζημιώσεις ζήτησε ο Νότης Μαριάς από το ευρωκοινοβούλιο

Τη διεξαγωγή δημόσια ακρόασης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις ζήτησε σήμερα ο ευρωβουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και…

marias 8

Τη διεξαγωγή δημόσια ακρόασης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις ζήτησε σήμερα ο ευρωβουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, Νότης Μαριάς.

Εφόσον γίνει δεκτή και από τις άλλες πολιτικές ομάδες η πρόταση Μαριά, θα κληθούν να προσέλθουν και να καταθέσουν στη δημόσια ακρόαση συγγενείς των θυμάτων από την Ελλάδα, την Ιταλία την Πολωνία και αλλού. Θα κληθούν επίσης γνωστοί επιστήμονες, δικηγόροι, δημοσιογράφοι και βουλευτές.

Ο κ.Μαριάς τόνισε ότι «το ζήτημα της αποζημίωσης των συγγενών των θυμάτων από τις θηριωδίες των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής δεν αφορά μόνο Έλληνες πολίτες αλλά και άλλους Ευρωπαίους πολίτες και ιδίως Ιταλούς και Πολωνούς».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ ζήτησε να πραγματοποιηθεί δημόσια ακρόαση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υπό την αιγίδα της Επιτροπής Αναφορών, προκειμένου να γίνει γνωστό το θέμα των γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων στους ευρωβουλευτές, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στην ευρωπαϊκή κοινή γνώμη.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…