"Δημοκρατική Συμπαράταξη" το όνομα της εκλογικής συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ (βίντεο)

Το όνομα με το οποίο θα κατέβουν στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ  και η ΔΗΜΑΡ αποκάλυψε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, επιβεβαιώνοντας την εκλογική συμπόρευση των δύο…

2320141

Το όνομα με το οποίο θα κατέβουν στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ  και η ΔΗΜΑΡ αποκάλυψε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, επιβεβαιώνοντας την εκλογική συμπόρευση των δύο κομμάτων. 

“Έχουμε προχωρήσει σε συμφωνία για μια δημοκρατική -προοδευτική συμπαράταξη με στόχο να βοηθήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων της χώρας” είπε μιλώντας στο MEGA.

Ο σχηματισμός, όπως είπε, θα λέγεται “Δημοκρατική Συμπαράταξη” και στον υπότιτλο θα υπάρχουν και το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.

Δεν πρόκειται για μια συγκόλληση κομμάτων, αλλά για μια συνεργασία που έχει στόχο την επόμενη μέρα να γίνει μια ευρύτερη μετεξέλιξη αυτού του χώρου, τόνισε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

“Καλούμε να έρθουν και άλλες κινήσεις και άλλες δυνάμεις με στόχο να υπάρχει μια ευρεία συμπαράταξη για να μπορέσει να βοηθήσει τη χώρα την επόμενη μέρα” είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η “Δημοκρατική Συμπαράταξη” θα είναι η τρίτη δύναμη στις εκλογές αυτές.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος σημείωσε ότι πράγματι στη συνεδρίαση της ΚΕ ο Φώτης Κουβέλης εξέφρασε διαφορετική άποψη ότι η ΔΗΜΑΡ πρέπει να κρατήσει στάση αναμονής και να μην κατέβει στις εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά θα παραχωρήσουν κοινή Συνέντευξη Τύπου, σήμερα στις 12:30 μ.μ.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, αίθουσα “Αντώνης Τρίτσης” και σε αυτή αναμένεται να ανακοινωθεί η εκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

 

Συνεχίζεται η επέλαση της αφρικανικής σκόνης – Πολύ υψηλές θερμοκρασίες στην Κρήτη

skoni

Συνεχίζεται η επέλαση της αφρικανικής σκόνης – Πολύ υψηλές θερμοκρασίες στην Κρήτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά πυκνότερες και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα περιμένουμε στην Αττική