Δημήτρης Σκαρμούτσος : 6 μήνες απογοήτευσης -Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε τους εργαζόμενους να εμβολιαστούν

Mε την αγωνία στραμμένη στην επόμενη ημέρα λόγω της επιδείνωσης  του αριθμού των κρουσμάτων και στη μεγάλη διασπορά του κορoνοϊού είναι και οι επιχειρηματίες της εστίασης, με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να τονίζει ότι ο μεγαλύτερος φόβος τους, τώρα είναι η πιθανότητα ενός νέου lockdown που θα σήμαινε και την οικονομική τους καταστροφή.  

197962127 1870910306408808 850973353545617913 n

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο διάσημος σεφ κι επιχειρηματίας του κλάδου της εστίασης, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι οι ίδιοι αυτό που μπορούν να κάνουν είναι να «τηρούν τα υγειονομικά μέτρα: τις μάσκες, τις αποστάσεις και να προσπαθούμε να πείσουν για τον εμβολιασμό».

Ο ίδιος δήλωσε υπέρ του εμβολιασμού αλλά σαν επιχειρηματίες επισήμανε «Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε τους εργαζόμενους να εμβολιαστούν, μπορούμε να τους παροτρύνουμε».

Και αυτό με «δεδομένο ότι δεν πρέπει να ξανακλείσει πάλι η εστίαση».

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε για το διάστημα του lockdown ως «6 μήνες απογοήτευσης», όταν ανοίξαμε ο Μάιος και ο Ιούνιος ήταν εξαιρετικοί μήνες. Τώρα λειτουργούμε με το φόβο ότι θα μπουν αυστηρότερα μέτρα. Με το φόβο ότι θα ξανακλείσουμε. Ο μεγαλύτερος μας φόβος όμως είναι η οικονομική καταστροφή» πρόσθεσε ο διακεκριμένος σεφ.

Σχετικά με τον εμβολισμό ο Δημήτρης Σκαρμούτσος υπογραμμίζει πάντως πως «είναι άλλο ο αρνητής του κορονοϊού και άλλο ένας εργαζόμενος που φοβάται να εμβολιαστεί», σχολιάζοντάς μάλιστα το θέμα είπε ότι «κακώς αντιμετωπίζουμε εμείς όλο αυτό. Δεν είμαστε καταρτισμένοι για να το κάνουμε».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…