Δημήτρης Παπαδημητρίου: "Όλα τα πήρε το καλοκαίρι"

Δημήτρης Παπαδημητρίου

dsc 7077

Δημήτρης Παπαδημητρίου σχεδίασε και ερμηνεύει με την ορχήστρα του ένα πρόγραμμα ειδικά αφιερωμένο σε όσους δέθηκαν στο κατάρτι της Αθήνας και αψήφησαν τις Σειρήνες του Καλοκαιριού, για μια Αθήνα μουσική!

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου μας καλεί την Πέμπτη 17 Ιουλίου, στις 9:00 το βράδυ, στον πιο μουσικό κήπο της Αθήνας, για να ακούσουμε τα πιο σημαντικά του τραγούδια ερμηνευμένα από μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού σε μια πολύ σπάνια συνεύρεση: Φωτεινή Δάρρα, Γιώργος Μαργαρίτης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώργος Φλωράκης. Με κάποιους από αυτούς συναντιέται καλλιτεχνικά για πρώτη φορά.

Διανύοντας μια πολυσχιδή πορεία στο χώρο της ελληνικής μουσικής, ο Παπαδημητρίου, εκτός από ιδιαίτερα σημαντικά συμφωνικά έργα, θεατρική και κινηματογραφική μουσική, έχει καταθέσει και στο ελληνικό τραγούδι δίσκους και τραγούδια που από πολλούς θεωρούνται μεταξύ των σπουδαιοτέρων των τελευταίων τριάντα χρόνων. Στον Κήπο του Μεγάρου θα μας παρουσιάσει μια επιλογή από τα καλύτερά του τραγούδια, διανθισμένα και με νέες δημιουργίες –επιλογή από το CD που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε στίχους Χρήστου Παναγιωτόπουλου. 

Δημήτρης Παπαδημητρίου

«Όλα τα πήρε το καλοκαίρι»

 Πέμπτη 17 Ιουλίου, ώρα: 9:00 μ.μ.

Τραγουδούν οι:

Φωτεινή Δάρρα | Γιώργος Μαργαρίτης

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Μίλτος Πασχαλίδης | Γιώργος Φλωράκης