Newsroom

Newsroom

Δημήτρης Μακαλιάς: «Ο ΑΝΤ1 είναι πολύ μπροστά, μας διώχνει για να φέρει την τεχνητή νοημοσύνη» (video)

Για την απόφαση του ANT1 να διακόψει τη συνεργασία μαζί του μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς

profile player 960x540 19

Σε ένα event τεχνολογίας γύρω απ’ το AΙ βρέθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του Star δεν παρέλειψε να πετάξει και αιχμές για το τέλος της συνεργασίας του με τον ANT1, κάνοντας σύνδεση με την τεχνητή νοημοσύνη.

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο AI τονίζοντας ότι είναι το μέλλον, λέγοντας πως το κανάλι του ANT1 είναι και αυτό με τη σειρά του αρκετά μπροστά και αποφάσισε να διώξει κάποια άτομα ώστε να μείνει η τεχνολογία να κάνει τη δουλειά της.

Δημήτρης Μακαλιάς – Ο ANT1 μας διώχνει για να φέρει το AI

«Το ΑΙ είναι το μέλλον και σε λίγα χρόνια μάλλον δεν θα χρειάζεται ούτε εμάς η τηλεόραση για να βγάλουμε μία εκπομπή. Μάλλον ο ΑΝΤ1 είναι πολύ μπροστά και σκέφτηκε ότι το ΑΙ έρχεται στις ζωές μας, οπότε σου λέει: ας διώξουμε λίγους-λίγους, να μείνει η τεχνολογία να κάνει τη δουλειά μόνη της.

Όπως κάθε κύκλος, έτσι κλείνει και αυτός στον ΑΝΤ1 μετά το ΟΡΕΝ. Ούτως ή άλλως, είχαμε συμφωνήσει για έναν χρόνο, δεν είχαμε πει ποτέ ότι θα πάμε με το ζόρι για δεύτερη σεζόν. Κλείνει ευχάριστα.

Εγώ ήμουν μόνο σε ένα ραντεβού που μας ανακοινώθηκε ότι η συνεργασία μας δεν θα συνεχιστεί του χρόνου. Καθένας μπορεί να συζητήσει και να σχολιάσει τα πάντα, έχει να κάνει με το τι επιθυμεί το κανάλι και ποια πρόσωπα θέλει να το κάνουν. Εμένα δεν έφτασε στα αυτιά μου ότι μου ζητήθηκε να κάνω ενημέρωση και είπα όχι.

Ο ΑΝΤ1 με αποδέσμευσε, επομένως σημαίνει ότι δεν επιθυμεί τη συνεργασία μαζί μου από δω και στο εξής. Οπότε δεν νομίζω ότι θα χωρούσα σε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω αν θα ήθελα να ξανακάνω μία σχολιαστική εκπομπή τόσο άμεσα».

Άγρια καταδίωξη στον Κορυδαλλό: Ο ύποπτος συγκρούστηκε με σταθμευμένα αυτοκίνητα (video)

καταδιωξη κορυδαλλος

Άγρια καταδίωξη στον Κορυδαλλό: Ο ύποπτος συγκρούστηκε με σταθμευμένα αυτοκίνητα (video)

Ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε…

Ραφήνα: «Ξεκόλλησε» φωτιστικό σε σχολείο και έπεσε πάνω στο κεφάλι καθηγήτριας

ραφηνα σχολειο

Ραφήνα: «Ξεκόλλησε» φωτιστικό σε σχολείο και έπεσε πάνω στο κεφάλι καθηγήτριας

Η καθηγήτρια ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες