Δημήτρης Ινδαρές: Είναι εξοργιστική η δαιμονοποίηση της οικογένειάς μου (video)

Ο σκηνοθέτης, θύμα αστυνομικής βίας, μίλησε για το περιστατικό που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης στην ταράτσα του σπιτιού του, επισημαίνοντας ότι ούτε ο ίδιος, ούτε η οικογένειά του είχαν καμία σχέση με την κατάληψη.

EK Indares

“Αυτό που θέλω να καταθέσω είναι ότι ανήκω σε μια κατηγορία πολιτών που απεχθανόμαστε, δυσκολευόμαστε με τη στράτευση στα όρια, στα μέτωπα τα πολεμικά, που πιστεύουμε στη μετριοπάθεια, τη λογική, τη νομιμότητα. Είναι πάρα πολύ συγκινητική η ανταπόκριση των συνεργατών, των φίλων, των συναδέλφων μου, ακριβώς σε αυτή τη βάση”, αναφέρει ο Δημήτρης Ινδάρες μιλώντας στο Open. 

“Με την πάροδο του χρόνου τα πράγματα βρίσκουν τις πραγματικές του διαστάσεις, έχει ξεκινήσει μία διαδικασία από την ελληνική δικαιοσύνη που και με την σημερινή αναβολή δίνει τον χρόνο για να φανεί η αλήθεια”, λέει στη συνέχεια ο Δημήτρης Ινδαρές, τονίζοντας πως σημαντικό ρόλο στο να λάμψει η αλήθεια παίζουν τα στοιχεία που εμφανίζουν στις αρχές οι γείτονες και οι άνθρωποι που ζουν στο Κουκάκι.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο Δημήτρης Ινδαρές

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…