Δημιούργησαν «LEGO… μολότοφ» και μάζεψαν 16.000 δολάρια για την Ουκρανία

Ένας ανεξάρτητος αντιπρόσωπος της LEGO κατασκεύασε μινιατούρες μολότοφ και... Ζελένσκι συγκεντρώνοντας σε λίγες ώρες πάνω από 16.000 ευρώ για να στηρίξει την Ουκρανία

My project 16

Ένας ανεξάρτητος αντιπρόσωπος της LEGO συγκέντρωσε περισσότερα από 16.000 δολάρια για τις προσπάθειες ανοικοδόμησης στην Ουκρανία πουλώντας φιγούρες του ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένισκι– και μινιατούρες βόμβες μολότοφ φτιαγμένες από Lego, όπως αναφέρει το brickfanatics.com.

Η εταιρεία Citizen Brick που παράγει τα δικά της προϊόντα Lego, είχε ανακοινώσει από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας ότι θα λανσάρει μια μοναδική προσαρμοσμένη μίνι φιγούρα του Ουκρανού προέδρου, μαζί με μινιατούρες βομβών μολότοφ – με όλα τα έσοδα να δωρίζονται στα θύματα στην Ουκρανία. 

Μάλιστα η αρχική αυτή ανάρτηση για τα Lego σε σχήμα μολότοφ διαγράφηκε από το Instagram λόγω «βίας», η… «βόμβα» της εταιρείας «έσκασε» και κατάφερε να συγκεντρώσει το εντυπωσιακό ποσό των 16.540 δολαρίων.

«Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, οι φιγούρες εξαντλήθηκαν σχεδόν αμέσως», έγραψε το Citizen Brick στο Instagram. «Φτιάξαμε όσο το δυνατόν περισσότερους σε ένα 24ωρο, με το συνεργείο του CB να έρχεται ακόμη και την ημέρα της άδειάς τους για να εκτυπώσουν. Ξέρουμε ότι υπήρχαν κάποιοι που προσπάθησαν να αποκτήσουν ένα και δεν τα κατάφεραν. Ελπίζουμε ωστόσο ότι θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να κάνουν μια άμεση δωρεά σε μια σχετική φιλανθρωπική οργάνωση».

Τα χρήματα έχουν ήδη δοθεί στην οργάνωση Direct Relief.

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάθεια και η αδιαφορία του φρουρού την ώρα της γυναικοκτονίας (video)

11 11

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάθεια και η αδιαφορία του φρουρού την ώρα της γυναικοκτονίας (video)

Νέο βίντεο ντοκουμέντο αυτή τη φορά από την κάμερα ασφαλείας του ίδιου του αστυνομικού τμήματος…