Newsroom

Newsroom

Δήμαρχος Αράχωβας: «Ούτε συγκάλυψη, ούτε τίποτα υπάρχει»

Στην κάμερα του Mega μίλησε ο δήμαρχος της περιοχής

Χάσκι

Συνεχίζεται το θρίλερ στην στην Αράχωβα, ώστε να βρεθεί ο δράστης που βίασε με αιχμηρό αντικείμενο χάσκι και το άφησε στον δρόμο σε χάλια κατάσταση, με αποτέλεσμα αυτό να χάσει τη ζωή του.

Ο δήμαρχος της περιοχής, Γιάννης Σταθάς, μίλησε στην κάμερα του Mega και ανέφερε ότι δεν χωράει ο ανθρώπινος νους του αυτό που έγινε, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει συγκάλυψη για το περιστατικό, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένας άνθρωπος που κάνει κάτι τέτοιο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Πιο αναλυτικά όσα είπε ο δήμαρχος Αράχωβας

«Οι πρώτοι που ενδιαφερόμαστε και είμαστε οργισμένοι και θέλουμε να βρεθεί αν υπάρχει ένοχος είμαστε εμείς γιατί μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να κυκλοφορεί τέτοιος άνθρωπος ανάμεσα μας. Να βρεθεί. Ούτε συγκάλυψη, ούτε τίποτα υπάρχει.

Μόνο και μόνο στην ιδέα πως υπάρχει ένας άνθρωπος που το έκανε αυτό, είναι το πρώτο που μας τρομάζει. Είμαστε σοκαρισμένοι όλοι. Έχουμε βγάλει δελτίο Τύπου, τους καλώ όλους να καταθέσουν ό,τι ξέρουν. Εμάς μας ενδιαφέρει να βρεθεί ό ένοχος. Περιμένω από την  Αστυνομία να μας ενημερώσει για το τι ισχύει και τι όχι. Όλα τα άλλα είναι φήμες. Εμείς δεν έχουμε κάποιο χαρτί αλλά η μόνη δήλωση που έχουμε είναι αυτή που έκανε η πρώτη κτηνίατρος»

Αράχωβα: Nέες εξελίξεις για τον Όλιβερ – Ο αυτόπτης μάρτυρας «κλειδί» και το προφίλ των δύο υπόπτων

Η υπόθεση με τα βασανιστήρια του Oliver έχει προκαλέσει τεράστια οργή και ολοένα και περισσότερες φωνές που ζητούν να βρεθεί ο δράστης ή οι δράστες όσο το δυνατόν συντομότερα.

Σύμφωνα με την αστυνομία μεγάλο πρόβλημα δημιουργεί το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί κάποιο υλικό από κάμερες ασφαλείας που να έχει καταγράψει τις κινήσεις του.

Την ίδια στιγμή οι έρευνες για τον εντοπισμό του περιλαίμιου του «Όλιβερ», που θα μπορούσε να έχει αποτυπώματα ή γενετικό υλικό του δράστη δεν έχουν αποφέρει κάποιο αποτέλεσμα.

Πληροφορίες κάνουν λόγο και για την ύπαρξη ενός αυτόπτη μάρτυρα, που φέρεται να είδε τον δράστη αλλά διστάζει  και φοβάται  να δώσει επίσημη κατάθεση.

Ενώ δεν έγινε ούτε η συνάντηση με τον δικηγόρο του ιδιοκτήτη του χάσκι, ο οποίος θα επιχειρούσε να τον πείσει να καταθέσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι οποίες μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται από την αστυνομία, στο στόχαστρο των ερευνών έχουν μπει δυο άτομα, με τον έναν να φαίνεται να διατηρεί και τουριστικό κατάλυμα στην περιοχή και έχει παρελθόν σε κακοποιήσεις ζώων.

Κάτοικοι της Αράχωβας πάντως λένε πως η αρπαγή του σκύλου από τον κακοποιητή του, έγινε κοντά σε χώρο εστίασης, στον οποίο υπήρχαν κάμερες κλειστού κυκλώματος.

Όπως καταγγέλλουν φιλόζωοι, κανείς από την αστυνομία δεν ενδιαφέρθηκε να συλλέξει βιντεοληπτικό υλικό από το εκεί, ενώ ο ιδιοκτήτης του, που αφαίρεσε τις κάμερες μερικές ημέρες αργότερα, φέρεται να υποστήριξε πως αυτές, «δεν κατέγραφαν τίποτα και τις διατηρούσε στο σημείο για λόγους αποτροπής επίδοξων εισβολέων».

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

Μικρούτσικος

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

«Το ότι δεν τον έχεις παρακολουθήσει μπορεί να με κάνει να σε συμπαθήσω», είπε ο…

Σάλος με τις κιτς χλαμύδες στην Ακρόπολη και την «αναβάθμιση» με άρωμα…χούντας (!) – «Η κα Μενδώνη να απαντήσει άμεσα»

GMPRm9QXEAElRJj

Σάλος με τις κιτς χλαμύδες στην Ακρόπολη και την «αναβάθμιση» με άρωμα…χούντας (!) – «Η κα Μενδώνη να απαντήσει άμεσα»

Αλευρωμένοι λευκοί σανδαλοφόροι νεαροί και νεαρές πόζαραν σαν αρχαία αγάλματα μπροστά από τον Παρθενώνα παριστάνοντας…

Η πρώτη δήλωση της Δούρου μετά την απόφαση για το Μάτι: «Η μάνα μου πέθανε με τον καημό ότι η κόρη της διασύρθηκε»

6036943

Η πρώτη δήλωση της Δούρου μετά την απόφαση για το Μάτι: «Η μάνα μου πέθανε με τον καημό ότι η κόρη της διασύρθηκε»

Διαβάστε τα πρώτα λόγια της Ρένας Δούρου μετά την αθώωση της για την τραγωδία στο…