Δήλωση «βόμβα» από τον Βρέντζο:Τα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη

Δηλώσεις «φωτιά» από τον Γιάννη Βρέντζο, που βάζουν νέες φωτιές στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

3653221

Δηλώσεις που θα προκαλέσουν νέο πολιτικό σεισμό, έγιναν από τον Γιάννη Βρέντζο, μετά το el classico, Παναθηναϊκου- Ολυμπιακού.

Πρόκειται για πολύ σημαντική δήλωση, αφού ο Γιάννης Βρέντζος είναι στενός συνεργάτης του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και έρχονται εμμέσως πλήν σαφώς ως απάντηση -επιβεβαίωση- του σκανδάλου των υποκλοπών που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Documento αναφορικά με   τη λίστα των πολιτικών, επιχειρηματιών και άλλων προσώπων που παρακολουθούνταν από το σύστημα Μητσοτάκη

Ο Γιάννης Βρέντζος έκανε λόγο για «εγκληματική οργάνωση», σημειώνοντας ότι τα τελευταία τρία χρόνια «λειτούργησε μέσα στην κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας» στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο στενός συνεργάτης του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, υπογράμμισε πως το καθεστώς αυτό είχε «επικεφαλής τον Γρηγόρη Γεωργιάδη (σ.σ. ανιψιός του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη) και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία».

«Η ανοχή μας σε αυτή την ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βρέντζος κατά το τέλος των δηλώσεών του.


.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους