Newsroom

Newsroom

Δήλωση- «βόμβα» για τον Κιμ Γιονγκ Ουν – «Είναι νεκρός, θα το ανακοινώσουν το Σαββατοκύριακο»

Νέες διαστάσεις στη φημολογία για τον θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ουν φέρνει η δήλωση ενός Βορειοκορεάτη αξιωματούχου που τον θέλει κατά 99% νεκρό.

αρχείο λήψης 1

Πρόκειται για τον Τζι Σεόνγκ Χο, έναν αποστάτη της Βόρειας Κορέας και νυν εκλεγμένο νομοθέτη της Νότιας Κορέας, ο οποίος μάλιστα κέρδισε και θέση αντιπροσώπευσης μικρού κόμματος μετά τις εκλογές της 15ης Απριλίου. Ο ίδιος, μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Yonhap υποστήριξε ότι κατά πάσα πιθανότητα ο ηγέτης της Β. Κορέας είναι νεκρός, προαναγγέλλοντας μάλιστα και ανακοινώσεις το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Λέει μάλιστα ότι έχει ήδη επιλεγεί ο διάδοχός τους, πιθανώς η αδελφή του δικτάτορα, Κιμ Γιο Γιονγκ.

«Αναρωτιόμουν πόσο καιρό θα μπορούσε να αντέξει μετά από μια καρδιοχειρουργική επέμβαση. Πληροφορήθηκα ότι ο Κιμ πέθανε την περασμένη εβδομάδα», δήλωσε ο Ζι στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Yonhap. Και πρόσθεσε: «Δεν είναι σίγουρο 100%, αλλά μπορώ να πω ότι οι πιθανότητες είναι 99%. Η Βόρεια Κορέα πιστεύεται ότι αντιμετωπίζει ένα περίπλοκο ζήτημα διαδοχής».

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.