Σάλος με δηλώσεις Ρέμου για Φιλιππίδη: «Είναι καταπληκτικό παιδί – Δεν έγινε καμιά κάθαρση»

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι υποστηρικτικές δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου για τον Φιλιππίδη προκάλεσαν σάλο, και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Παράλληλα, δεν δίστασε να «υποτιμήσει» τα όσα κερδήθηκαν από το κύμα αποκαλύψεων που έφερε το #MeToo.

259334338 606717714006169 6137659045453556944 n

Νέες δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη προκαλούν θύελλα αντιδράσεων, αυτή τη φορά από τον Αντώνη Ρέμο.

«Καλό είναι επειδή τα πράγματα δικάζονται πριν καταδικαστούν, οφείλουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα», υποστήριξε ο δημοφιλής τραγουδιστής, σε συνέντευξη που παραχώρησε για την εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι υποστηρικτικές δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου για τον Φιλιππίδη προκάλεσαν σάλο, και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Παράλληλα, δεν δίστασε να «υποτιμήσει» τα όσα κερδήθηκαν από το κύμα αποκαλύψεων που έφερε το #MeToo.

Ειδικότερα, όταν o δημοφιλής τραγουδιστής ρωτήθηκε για την «κάθαρση» που έγινε την περίοδο της πανδημίας, με τις σοκαριστικές αποκαλύψεις του ελληνικού #MeToo που τάραξαν τα θεμέλια του καλλιτεχνικού και όχι μόνο χώρου, με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη να βρίσκονται στη φυλακή, ισχυρίστηκε τα εξής: 

«Δεν έγινε κάθαρση, καμία κάθαρση δεν έγινε. Θα μου επιτρέψεις να πω κάτι γιατί είναι ένα πράγμα πολύ σημαντικό. Με στεναχωρεί και με χαροποιεί ταυτόχρονα. Με χαροποιεί γιατί είναι ένα πράγμα το οποίο απ΄ όπου και αν προέρχεται μια κατάχρηση εξουσίας είναι κατακριτέα και με στεναχωρεί που ένας εξ αυτών είναι ένας άνθρωπος τον οποίο γνωρίζω προσωπικά».

Στη συνέχεια, αφού παραδέχθηκε πως μιλά για τον Πέτρο Φιλιππίδη, υπογράμμισε ότι «μέσα στην ψυχή μου τον έχω ως φίλο μου και στην καρδιά μου».

Διευκρινίζοντας, δε, ότι «αν όλα αυτά είναι αλήθεια, ο καθένας μας πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των λαθών του», πρόσθεσε ότι «καλό είναι επειδή τα πράγματα δικάζονται πριν καταδικαστούν, οφείλουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα που είναι τα πράγματα με τη σειρά τους. Αφού έφθασαν στο επίπεδο της Δικαιοσύνης, να μιλήσει η Δικαιοσύνη και μετά να πούμε αν έγιναν τα πράγματα έτσι ή αλλιώς».

Ακολούθως δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή του για τον Πέτρο Φιλιππίδης, ο οποίος θα κάτσει στο εδώλιο κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες τριών γυναικών.

«Εγώ δεν ξέρω. Η δική μου προσωπική εκτίμηση, άποψη για τον Πέτρο είναι πως είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Δεν μπορούσα να ξέρω τι είναι στα εσωτερικά του και στην προσωπική του ζωή», είπε.

Καταλήγοντας, ο 51χρονος τραγουδιστής υποστήριξε πως «δεν είναι όμως μόνο το τραγούδι και η ηθοποιία», καθώς «τα χειρότερα πιστεύω γίνονται σε δουλειές, σε επιχειρήσεις, σε ένστολους. Εκεί μιλάμε για κατάχρηση εξουσίας. Τον άλλον τον σκοτώσανε, τον εκτέλεσαν και δεν δικάστηκε».

«Απ΄ όπου όμως και αν υπάρχει αυτή η κατάχρηση θα πρέπει να τιμωρείται και να αποκαλύπτεται», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο