ΜΝ

Μάκης Νοδάρος

«Δηλητηριώδη βέλη» κατά της κυβέρνησης από τον «γαλάζιο» αντιπεριφερειάρχη Ηλείας

Ο Βασίλης Γιαννόπουλος, μίλησε για εμμονή σε μέτρα που δεν βοήθησαν στην αντιμετώπιση της πανδημίας αφού παρατηρείται έξαρση κρουσμάτων

5278875 1

Επικριτικός στο ζήτημα αντιμετώπισης της πανδημίας του covid 19 από την κυβέρνηση εμφανίστηκε σε δηλώσεις του σε τοπική εφημερίδα της Ηλείας ο «γαλάζιος» αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γιαννόπουλος επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που θέλουν πολλά «γαλάζια» στελέχη του κυβερνώντος κόμματος να αντιδρούν στα μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση.

«Αναμφίβολα έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ  τα όρια αντοχής μας, η κόπωση σε όλους μας είναι ξεκάθαρη και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από τον καθένα. Στην πορεία της διαχείρισης της κρίσης και της πανδημίας, θεωρώ ότι υπήρξαν κάποιες αστοχίες, οι οποίες επέτειναν την κόπωση στο κόσμο. Κι αυτό δεν μπορούμε να το παρακάμψουμε, ούτε να το παραβλέψουμε» – ανέφερε  μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας.

Ο κ. Γιαννόπουλος, μίλησε επίσης για εμμονή σε μέτρα που δεν βοήθησαν στην αντιμετώπιση της πανδημίας αφού παρατηρείται έξαρση κρουσμάτων, κάνοντας σαφές πως δεν θεωρεί τον εαυτό του ειδήμων αλλά έχει μία σειρά από προβληματισμούς τους οποίους παραθέτει.

Όπως είπε: «Έτσι, ενώ βρισκόμαστε επί έξι μήνες σ’ ένα τύποις lock down, βλέπουμε ότι υπάρχει έξαρση στα κρούσματα.  Αυτό θεωρώ ότι είχε προβλεφθεί, γιατί όλοι οι λοιμωξιολόγοι, από πολύ νωρίς προέβλεπαν – προεξοφλούσαν αν θέλετε – ότι το Μάρτιο θα είχαμε ένα τρίτο κύμα. Αυτό θα έπρεπε να έχει αντιμετωπιστεί διαφορετικά. Ενδεχομένως να είχαμε μία άλλη  χαλάρωση τους προηγούμενους μήνες ώστε τώρα να έχουμε ποιο αυστηρά μέτρα».

Πηγή: apokalypseis.com

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…