Το δηλητηριώδες tweet του Χατζηνικολάου για Παπαχελά

Έχουν βγει τα μαχαίρια τις τελευταίες μέρες μεταξύ  «πρωτοκλασάτων» δημοσιογράφων, που διάκεινται φιλικά προς την κυβέρνηση, με  δημόσια ανταλλαγή κατηγοριών. 

Όλα ξεκίνησαν από ένα σκίτσο που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη στην εφημερίδα Καθημερινή, που διευθύνει ο Αλέξης Παπαχελάς, ιδιαίτερα επικριτικό για την πολυσυζητημένη τηλεοπτική συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο Νίκο Χατζηνικολάου. Παρόλο που η ιστορική εφημερίδα στηρίζει σθεναρά την κυβέρνηση, η γελοιογραφία απεικονίζει τον εκδότη της Real, να γλύφει το χέρι του Μητσοτάκη!

Η αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου,  ήταν εξίσου σκληρή, κατηγορώντας ως υπεύθυνο το Διευθυντή της εφημερίδας Αλέξη Παπαχελά. Με ένα tweet, που αναπαρήγαγε τη γελοιογραφία, σχολίασε: «Κουίζ για προχωρημένους: Ποιος διευθυντής καθημερινής εφημερίδας μετέχει στον πρωινό καφέ ισχυρής πρεσβείας και γλύφει το χέρι του πρέσβη κατά την έναρξη και κατά τη λήξη της συνεδρίασης;»  

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το δηλητηριώδες tweet που «φωτογράφισε» τον Αλέξη Παπαχελά και την Αμερικανική Πρεσβεία, επενέβησαν παράγοντες της κυβέρνησης και της ΝΔ, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να αποκλιμακωθεί η ένταση. Το tweet του Νίκου Χατζηνικολάου, δεν υπάρχει πλέον, στο λογαριασμό του γνωστού δημοσιογράφου.