Σοκ στο Δήλεσι: Πάτησε με το αυτοκίνητο τον σύντροφο της μετά από καυγά (Video)

«Έχει σπάσει τρία πλευρά και έχει στον πνεύμονα αέρα. Έχει τρυπήσει ο πνεύμονας, ενώ το πόδι του είναι σε άθλια κατάσταση και μπορεί να χειρουργηθεί. Αυτό θα το δούμε σε 20 μέρες. Έχει αχρηστευτεί το πόδι του» - Τι λέει η μητέρα του 44χρονου στο «Tlive».

autokinito 0

Ένα σοβαρό περιστατικό καταγράφηκε σε περιοχή του Δηλεσίου το βράδυ της Κυριακής (22/05) – Τι λέει η μητέρα του 44χρονου στο «Tlive».

Ειδικότερα, η κοπέλα είχε βρεθεί με τον σύντροφό της και συζητούσαν, όταν ξαφνικά ανέβηκαν οι τόνοι και οι δύο άρχισαν να καυγαδίζουν, σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr.

Ενώ καυγάδιζαν, η κοπέλα πάτησε με το αυτοκίνητο τον νεαρό σύντροφό της, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στον θώρακα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδος, σοβαρά τραυματισμένος.

Τι λέει η μητέρα του 44χρονου στο «Tlive»

Μιλώντας για το περιστατικό η μητέρα του τραυματία είπε: «Δεν είναι καθόλου καλή η κατάστασή του. Έπρεπε να είμαστε στο νοσοκομείο, αλλά  υπέγραψε με δική του ευθύνη. Σε λίγες ημέρες πρέπει να επισκεφθούμε και πάλι το νοσοκομείο γιατί έχει σπάσει τρία πλευρά και έχει στον πνεύμονα αέρα. Έχει τρυπήσει ο πνεύμονας, ενώ το πόδι του είναι σε άθλια κατάσταση και μπορεί να χειρουργηθεί. Αυτό θα το δούμε σε 20 μέρες. Έχει αχρηστευτεί το πόδι του».

Η μητέρα μετέφερε τα όσα της είπε ο γιος της για την στιγμή του ατυχήματος. «Κάθισε δίπλα του και ενώ το αυτοκίνητο πήγαινε με 80 χιλιόμετρα τράβηξε το χειρόφρενο και έκανε δυο στροφές με κίνδυνο να σκοτωθούν. Μετά πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου, μπήκε στη θέση του οδηγού και τον χτύπησε. Ήρθε με αίματα στο πρόσωπο. Έπεσε κάτω και τον πάτησε».

Όπως είπε η μητέρα τον είχε χτυπήσει και στο παρελθόν. «Του είχε δώσει μια αγκωνιά και του είχε μαυρίσει το μάτι. Έχουν γίνει μπροστά μου πολλά περιστατικά».

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.