Δηκτική ανάρτηση του Χρήστου Ράμμου στον απόηχο των εξελίξεων στο σκάνδαλο των υποκλοπών

Σε ανάρτηση με πολλαπλούς αποδέκτες προχώρησε ο πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών Χρήστος Ράμμος στον απόηχο των εξελίξεων στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

rammos

Ο επικεφαλής της ΑΔΑΕ με ανάρτηση στο Facebookσ, στον απόχηο τ της επιστολής του στον πρόεδρο της Βουλής, τους αρχηγούς των κομμάτων και τον υπουργό Δικαιοσύνης, όπου και τους παραθέτει τα ευρήματα των ελέγχων της Αρχής , συνεχίζει να μένει πιστός στην αναζήτηση της αλήθειας, ακόμη και αν αυτή είναι καμιά φορά βασανιστική και απαντά σε όσα ακούγονται για το ποιοι μένουν πιστοί στην Ευρώπη και ποιοι την προδίδουν.

 

Αναλυτικά η ανάρτησή του Χρήστου Ράμμου:

«Επειδή πολλά λέγονται τις τελευταίες ώρες για το ποιοι μένουν πιστοί στην Ευρώπη και ποιοι την προδίδουν,  ίσως θα ήταν καλό  να θυμηθούμε ότι η Ευρώπη (το ευρωπαϊκό πνεύμα και ο ευρωπαϊκός πολιτισμός) δεν είναι σύνθημα, ούτε μια οριστικά παγωμένη στον χρόνο ταυτότητα. Επίσης, σίγουρα, δεν είναι μανιχαϊσμοί και φανατισμοί.

Η Ευρώπη είναι το δημοκρατικό πλαίσιο, ο διάλογος, η ευρυχωρία που επιτρέπει σε αντίθετες απόψεις να συζητούν μεταξύ τους, και να επιχειρούν να ακούσει η μια την άλλη. Είναι η ανεκτικότητα και ο ήρεμος διάλογος χωρίς μακαρθικού τύπου εκ των προτέρων αποκλεισμούς και η συνεχής αναζήτηση της αλήθειας, ακόμη και αν αυτή είναι καμιά φορά βασανιστική».

Screenshot 1 10

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή