Δικηγόρος οικογένειας Ζακ Κωστόπουλου: Διαπιστώθηκε εγκεφαλικό οίδημα – Μένει να δούμε από τι προήλθε (Video)

Την ώρα που οι ιατροδικαστές δεν μπορούν να πουν με ακρίβεια πώς επήλθε ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου, η δικηγόρος της οικογένειάς του δηλώνει πως διαπιστώθηκε εγκεφαλικό οίδημα στον 33χρονο, όταν μεταφέρθηκε (νεκρός) στο νοσοκομείο.

Η δικηγόρος Άννυ Παπαρούσου σε δηλώσεις που έκανε στο Omnia TV επεσήμανε ότι ακόμα δεν υπάρχει τελικό πόρισμα, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Στο αρχικό πόρισμα γινόταν λόγος για τραύματα που προκλήθηκαν από χτυπήματα.

Ιατροδικαστής Τσαντίρης: Δεν αποκλείσαμε την θανατηφόρα κάκωση

Μετά από τον θόρυβο που προκλήθηκε από την εμφανιζόμενη ως κοινή διαπίστωση των ιατροδικαστών, της Πολιτείας αλλά και του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του θύματος, που εξέτασαν τη σορό του Ζακ Κωστοπουλου, κι εμφανίστηκαν να μην είναι σε θέση να προσδιορίσουν την αιτία θανάτου, ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης (της οικογένειας) με διευκρινιστική του δήλωση λέει ότι δεν αποκλείεται η θανατηφόρα κάκωση

Αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Τσαντίρης:

«Απροσδιόριστη αιτία του θανάτου ιατροδικαστικώς, εννοούμε ότι δεν διαπιστώθηκε μακροσκοπικώς προφανής αιτία του θανάτου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίον διενεργήθη δειγματοληψία οργάνων και βιολογικών υγρών για περαιτέρω εξετάσεις -τοξικολογικές και ιστολογικές.

Από την νεκροψία ο θανών έφερε επί του σώματός του πολλαπλές κακώσεις και κυρίως πολλαπλά θλαστικά τραύματα κεφαλής προφανώς λόγω πολλαπλών πλήξεων αλλά και άκρων από θραύση των τζαμιών.

Το γεγονός ότι μακροσκοπικώς δηλαδή, δια γυμνού οφθαλμού, δεν διαπιστώθηκε θανατηφόρα κάκωση δεν αποκλείει το γεγονός να υφίσταται μικροσκοπικώς και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να αναμένουμε τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου με πλήρη αντικειμενικότητα να γίνει συγκερασμός όλων των στοιχείων»


Πάτρα: Προβλήματα στην περιοχή των Καλαβρύτων έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας

Πάτρα: Προβλήματα στην περιοχή των Καλαβρύτων έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας

Προβλήματα στην περιοχή των Καλαβρύτων έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Αχαΐα.

Σάλος στην Ιρλανδία από τη ρατσιστική αντιμετώπιση σε βάρος μικρού κοριτσιού σε αγώνες ενόργανης γυμναστικής

Σάλος στην Ιρλανδία από τη ρατσιστική αντιμετώπιση σε βάρος μικρού κοριτσιού σε αγώνες ενόργανης γυμναστικής

Toν γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από αγώνες γυμναστικής στην Ιρλανδία

Κακοκαιρία Elias: Επιδείνωση μέσα στη νύχτα, κορύφωση την Τετάρτη – Αγωνία για Θεσσαλία, Ήπειρος, Στερεά Ελλάδα και βόρεια Πελοπόννησο

Κακοκαιρία Elias: Επιδείνωση μέσα στη νύχτα, κορύφωση την Τετάρτη – Αγωνία για Θεσσαλία, Ήπειρος, Στερεά Ελλάδα και βόρεια Πελοπόννησο

Επελαύνει η κακοκαιρία Elias στη χώρα πριν καλά καλά στεγνώσουν τα απόνερα της κακοκαιρίας daniel.