Δικηγόρος Γεωργίας Μπίκα: «Βιώνει «ένα μεγάλο βασανιστήριο» – Μήνυση για ψευδή κατάθεση σε βάρος 6 μαρτύρων

«Οι συγκεκριμένοι μάρτυρες δεν βρίσκονταν στο πάρτι το βράδυ που τελέστηκε ο βιασμός».  

5485977

Μήνυση για ψευδορκία εναντίον μαρτύρων κατηγορίας που κατέθεσαν για το περιστατικό του καταγγελλόμενου βιασμού της, την Πρωτοχρονιά του 2022 υπέβαλε η Γεωργία Μπίκα.

«Οι συγκεκριμένοι μάρτυρες δεν βρίσκονταν στο πάρτι το βράδυ που τελέστηκε ο βιασμός» – Τι ανέφερε ο δικηγόρος της

Ειδικότερα, η 24χρονη υποστηρίζει πως οι συγκεκριμένοι μάρτυρες δεν βρίσκονταν στο πάρτι το επίμαχο βράδυ, και κατέθεσαν ψευδώς ενώπιον της ανακρίτριας για την παρουσία τους.

«Αυτό προκύπτει από αντικειμενικά στοιχεία, όπως είναι οι κάμερες του ξενοδοχείου. Τα άτομα αυτά υποστηρίζουν πως ήταν μαζί με την Γεωργία στο πάρτι, κάτι το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς κάποιοι από αυτούς δεν πήγαν καθόλου, ενώ άλλοι είχαν φύγει ήδη πριν από το τραγικό συμβάν», ανέφερε στο ThessToday.gr ο δικηγόρος της Θανάσης Ζιώγας.

Οι νεαροί ισχυρίστηκαν ότι το θύμα επέστρεψε εκείνο το βράδυ στο πάρτι που γινόταν στο ξενοδοχείο, ενώ η ίδια επιμένει ότι την οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο όπου και έπεσε θύμα επίθεσης.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα και το επόμενο διάστημα αναμένεται να υποβάλλει την πρότασή του στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ώστε να αποφασιστεί εάν τελικά θα «μπει» στο αρχείο ή θα εκδοθεί σχετικό βούλευμα για δίκη. 

«Λόγω αυτού, εμείς προχωρήσαμε σε ακόμη μία ενέργεια πριν από 10 ημέρες. Υποβάλαμε αίτημα για περαιτέρω ανάκριση καθώς ισχυριζόμαστε πως ο βιασμός ήταν ομαδικός, κι όχι ατομικός. Επίσης στο πρώτο στάδιο της προανάκρισης διαπιστώσαμε πως υπάρχουν κάποια κενά, κι για αυτό το λόγο ζητήσαμε από τον εισαγγελέα είτε να εντοπιστούν ή να προχωρήσει η υπόθεση σε ανάκριση προκειμένου να καλυφθούν».

«Δυστυχώς η Γεωργία είναι σαν να το ξαναζεί όλο αυτό, κι ας έχει περάσει καιρός. Βρίσκεται σε μία υπερβολικά δύσκολη θέση», υπογράμμισε ο κ. Ζιώγας, προσθέτοντας πως είναι σαν να βιώνει «ένα μεγάλο βασανιστήριο».

ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση στον Τραμπ: « Οι πράξεις πολιτικής βίας αποτελούν απειλή για την Δημοκρατία παγκοσμίως»

syriza grafeia 0

ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση στον Τραμπ: « Οι πράξεις πολιτικής βίας αποτελούν απειλή για την Δημοκρατία παγκοσμίως»

Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε, την Κυριακή (14/7), την επίθεση που δέχθηκε ο τέως Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ…

Μυτιλήνη: Στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά ο λιμενικός που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

LIMENIKO 1024x576 1

Μυτιλήνη: Στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά ο λιμενικός που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

Ο 46χρονος φέρεται να χτύπησε με το κεφάλι του το κεφάλι της 33χρονης συντρόφου του