Δικηγόρος επιβατών – Τέμπη: Έχει ευθύνες η πολιτική ηγεσία – Ο πρωθυπουργός να αποζημιώσει άμεσα τους συγγενείς (Video)

«Οι πελάτες μου ήταν στην έκρηξή και είδαν πράγματα που δεν θα έπρεπε να δουν» - Ο δικηγόρος δύο επιβατών τονίζει ότι οι ευθύνες δεν είναι μόνο του σταθμάρχη αλλά και της πολιτικής ηγεσίας και της εταιρείας.

5820927

Μοιραία σύγκρουση αμαξοστοιχιών στα Τέμπη – Οι δικηγόροι των οικογενειών των θυμάτων και των τραυματισμένων έχουν ξεκινήσει τις αγωγές ενάντια στον σταθμάρχη και όχι μόνο.

Ο Θάνος Καρατσίωλης, δικηγόρος δύο εκ των επιβατών του μοιραίου τρένου, μιλά στο MEGA για την κατάσταση υγείας των πελατών του και το πώς θα κινηθούν νομικά.

Ο ένας από τους δύο άνδρες είναι πολυτραυματίας ενώ μόλις βγει από το νοσοκομείο θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

«Οι πελάτες μου είναι δύο και βρίσκονταν στο βαγόνι 3. Ήταν τυχεροί. Δεν θα ήθελα να αναφέρω λεπτομέρειες και αυτό που προέχει είναι η υγεία τους. Θα πρέπει ο πρωθυπουργός να πάρει άμεσα την απόφαση να αποζημιώσει τους συγγενείς των θυμάτων και να μην ταλαιπωρηθούν με τις δίκες», είπε αρχικά ο δικηγόρος.

«Οι πελάτες μου ήταν στην έκρηξή και είδαν πράγματα που δεν θα έπρεπε να δουν. Ελπίζουμε να πάρουν αύριο εξιτήριο και να πάνε στο σπίτι τους. Υπάρχουν ευθύνες από την πολιτική ηγεσία και από τη διοίκηση της εταιρείας και όχι μόνο από έναν άνθρωπο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο κ. Καρατσίωλης.

Δείτε το βίντεο:

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…