Δικηγόρος 24χρονης: Της έριξαν υπνωτικό χάπι και τη βίασαν 3 άτομα (Video)

«Καταγγέλλεται βιασμός από 3 άτομα που ήταν στη σουίτα του ξενοδοχείου. Η κοπέλα βρέθηκε εκεί κατόπιν προτάσεων γνωστών της ανθρώπων από χώρους καταστημάτων τους οποίους εμπιστευόταν. Ήταν και άλλες κοπέλες εκεί»

NewsRoom 15/01/2022 | 21:08

Στον ανακριτή κατέθεσε χθες η 24χρονη κοπέλα η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε πάρτι που διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης. Η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ύστερα από αναρτήσεις για το περιστατικό.

Όπως είναι ήδη γνωστό, την επομένη της Πρωτοχρονιάς η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη προχώρησε στη σύλληψη ενός 27χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι συνιδιοκτήτης γνωστού μαγαζιού και να οργάνωσε μαζί με τους συνεργάτες του, ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης. 

Η υπόθεση πήρε τεράστιες διαστάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από τις καταγγελίες κατηγορούνται πως εμπλέκονται γόνοι επιχειρηματικής οικογένειας της Αθήνας, αλλά και επιχειρηματίες διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροροφορίες, η 24χρονη κοπέλα κατέθεσε στην πέμπτη τακτική ανακρίτρια το βράδυ της Παρασκευής, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την αρχική καταγγελία. Η 24χρονη κοπέλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας δήλωσε για το περιστατικό πως βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης και το θέμα είναι λεπτό καθώς περιέχει προσωπικά δεδομένα για κακουργηματικές πράξεις.

Τόνισε μάλιστα ότι οι κατηγορούμενοι υπνώτισαν την κοπέλα και εν συνεχεία τη βίασαν: «Καταγγέλλεται βιασμός από 3 άτομα που ήταν στη σουίτα του ξενοδοχείου. Η κοπέλα βρέθηκε εκεί κατόπιν προτάσεων γνωστών της ανθρώπων από χώρους καταστημάτων τους οποίους εμπιστευόταν. Ήταν και άλλες κοπέλες εκεί», δήλωσε αρχικά.

Τελικά, η 24χρονη βρέθηκε πεσμένη στο πάτωμα διαδρόμου του ξενοδοχείου, με την κοπέλα να επισκέπτεται αργότερα το αστυνομικό τμήμα, καταγγέλλοντας τον βιασμό της από τρεις άντρες και κατηγορώντας τον 27χρονο πως ήταν ένας από αυτούς. Ο τελευταίος οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή, όμως αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα κάθε μήνα, απαγόρευση να προσεγγίσει και να επικοινωνήσει με το φερόμενο θύμα).

Σημειώνεται ότι στην απολογία του, ο 27χρονος έχει αρνηθεί την κατηγορία περί βιασμού και έχει κατονομάσει άλλα πρόσωπα που φέρονται να είναι οι δράστες. 

Επίσης, ο 27χρονος φέρεται να είναι αυτός που με ανάρτηση του –την οποία στη συνέχεια απενεργοποίησε– παραδέχθηκε ότι πίεσε κοπέλες προκειμένου να παραβρεθούν στο πάρτι, ώστε «να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας που ήρθαν από Αθήνα για το τριήμερο».  

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση έχει ήδη λάβει μεγάλες διαστάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αναφορές σε ονόματα επιχειρηματιών ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση.

Δείτε το βίντεο