Ηλιούπολη: Νέες αποκαλύψεις και καταγγελίες – «Και άλλοι αστυνομικοί στο κύκλωμα»

Δικηγόρος 18χρονης: «Σήμερα θα μιλήσει και η 2η κοπέλα»

5339437 5

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του «MEGA» βρέθηκε και μίλησε σήμερα το πρωί η κ. Αντωνία Λεγάκη, η δικηγόρος της 19χρονης από την Ηλιούπολη.

Η δικηγόρος της κοπέλας που έζησε τη φρίκη από τον 39χρονο αστυνομικό που την κακοποιούσε και την εξέδιδε, έφερε στο φως νέα στοιχεία που προμηνύουν ηχηρές δονήσεις στου κόλπους της ΕΛΑΣ, αλλά, ανακοίνωσε επίσης ότι είναι πιθανόν ακόμα σήμερα να βγει στη δημοσιότητα ακόμη μια ανακοίνωση από μια δεύτερη κοπέλα που επίσης είχε πέσει θύμα του ίδιου αστυνομικού – μαστροπού.

Σε ότι αφορά τα επιπλέον τρία θύματα του κυκλώματος που συμμετείχε ο αστυνομικός, η ίδια δήλωσε ότι «Δεν ξέρω αν θα καταθέσουν και οι τρεις. Περιμένω ότι σήμερα θα υπάρξει μια ανακοίνωση από μία κοπέλα που έχει υποστεί τα ίδια πράγματα. Τις επόμενες ημέρες, θεωρώ ότι μια δεύτερη κοπέλα θα καταλήξει στο γραφείο του ανακριτή. Οι κοπέλες αυτές έχουν βιώσει τα ίδια με τη 19χρονη και χειρότερα, γιατί κάποιες από αυτές είχαν μείνει στα χέρια του πολύ περισσότερο χρόνο. Το δικό μας παιδί, με τη βοήθεια μιας σερβιτόρας, κατάφερε να γλιτώσει. Υποβάλαμε αίτημα στην εισαγγελέα να ανακοινώσει το όνομα αυτού του ανθρώπου, ώστε να νιώσουν ασφάλεια και άλλα κορίτσια να έρθουν στη δικαιοσύνη».

Πληροφορίες και για άλλους αστυνομικούς που συμμετείχαν στο κύκλωμα

Η κ. Λεγάκη αποκάλυψε, μάλιστα, ότι υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι στο κύκλωμα μαστροπείας συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί.

Η ίδια σημείωσε ότι «Μου έχουν αναφέρει ότι υπήρχε κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί. Οι κοπέλες λένε ότι το ξέρουν, αλλά εγώ δεν το ξέρω».

Συνέχισε λέγοντας ότι «Όσο περνούν οι μέρες, βγαίνει στην επιφάνεια ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είχε κανένα φόβο ότι μπορεί να έχει πρόβλημα με την υπηρεσία του. Αυτό σημαίνει ότι ένιωθε ότι η υπηρεσία του τον στηρίζει, ότι δεν κινδυνεύει από κάποιον έλεγχο. Όταν ένας αστυνομικός συμπεριφέρεται ως προαγωγός με το όνομά του, την ιδιότητά του, με αυτό τον τρόπο που βλέπουμε από τα βίντεο μέσα από τα δικά του social media, υπάρχει πρόβλημα με την υπηρεσία του, για το γεγονός ότι ένας δικός της υπάλληλος συμπεριφερόταν με αυτό τον τρόπο».

Σε ότι αφορά το συμβόλαιο που είχε υπογράψει η νεαρή κοπέλα με την γνωστή εταιρεία παραγωγής porno δήλωσε ότι:

«Δεν ξέρω τι ήξερε η εταιρία παραγωγής ταινιών. Αυτό είναι στα χέρια του εισαγγελέα και της ανακρίτριας να το διερευνήσουν. Είναι δεδομένο ότι η κοπέλα υπέγραψε. Καμία κοπέλα που είναι θύμα trafficking και τη βάζουν να γυρίσει τέτοιες ταινίες, δε τη δέρνουν την ώρα που υπογράφει. Τα έχουν φροντίσει αυτά προηγουμένως. Μιλάμε για ένα παιδί στα όρια της ανηλικότητας, που πριν λίγα χρόνια είχε ξεφύγει από έναν άλλο άνθρωπο που του φερόταν με παρόμοιο τρόπο. Αυτό το παιδί το βίαζε από τα 11 του χρόνια ο πατέρας του. Θα μας πει ότι το παιδί ήταν ήδη εκδιδόμενη; Το κορίτσι γρήγορα έφυγε από το σπίτι της και πήγε μαζί του γιατί ήθελε να ξεφύγει από τον πατέρα της», εξήγησε.

Τέλος, η δικηγόρος σημείωσε ότι «Οι καταγγελίες που έχω είναι πανομοιότυπες. Για βασανισμούς και ξύλο. Μιλάμε για αιχμαλωσία και trafficking, μιλάμε για βασανισμό, μιλάμε για ξύλο, μιλάμε για ακραία πράγματα. Μιλάμε για ανθρώπους που αιχμαλωτίζονται και αναγκάζονται να εκδίδονται. Αυτό είναι το σημείο που ενώνει τις καταγγέλλουσες».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή