Δικηγόρος 12χρονης: «Έχουν βάση οι ισχυρισμοί» της ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής για εμπλοκή επωνύμων

Καταθέτει στη ΓΑΔΑ η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής που καταγγέλλει εμπλοκή ηθοποιών, καλλιτεχνών και πολιτικών στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης

5701321

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του 53χρονου μαστροπού, αφού μετά τις καταγγελίες ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής στο Γκάζι για εμπλοκή επώνυμων προσώπων στους βιασμούς της 12χρονης, η δικηγόρος του κοριτσιού τόνισε σε δηλώσεις της ότι εκτιμά πως οι ισχυρισμοί είναι βάσιμοι.

«Είναι συγκλονιστικές οι εξελίξεις, άκουσα την κυρία που ήρθε πριν να δώσει κατάθεση στον ανακριτή και γνωρίζω ότι τώρα αυτή η γυναίκα είναι στη ΓΑΔΑ και δίνει κατάθεση στο τμήμα ανηλίκων. Περισσότερα δεν μπορώ να σας πω» πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι η μαρτυρία της γυναίκας είναι βάσιμη.

«Εκτιμώ ότι έχουν βάση οι ισχυρισμοί της και καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι ένα στοιχείο συγκλονιστικό, εγώ έχω μια αίσθηση ότι είναι αληθινό το γεγονός αυτό» είπε.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα, έξω η ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής, Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, προχώρησε σε πολύ σοβαρές καταγγελίες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπίας στον Κολωνό.

Όπως κατήγγειλε η κ. Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, ο 53χρονος πήγαινε στο χώρο που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι μαζί με το ανήλικο κορίτσι. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο Μίχος πήγαινε το κορίτσι εκεί προκειμένου να συνευρεθεί με πελάτες, τονίζοντας πως ανάμεσα σε αυτούς ήταν και επώνυμα άτομα. Σημείωσε επίσης ότι εκτός από την 12χρονη ο Μίχος έφερνε στο σημείο και άλλα ανήλικα άτομα.

Σύμφωνα με την κ. Καρατζιώτη, που δηλώνει Πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος, αυτό συνέβαινε για τουλάχιστον 2 μήνες.

Επιπλέον, η ίδια ανέφερε ότι έχει στην κατοχή της και ένα στικάκι με αρχεία -βίντεο και φωτογραφίες- στο οποίο όπως ισχυρίζεται απεικονίζεται τόσο ο 53χρονος Ηλίας Μίχος όσο και το ανήλικο κορίτσι.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αναφορικά για τους επώνυμους πελάτες που πήγαιναν στο χώρο που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι για να συνευρεθούν με το ανήλικο κορίτσι, η κ. Κωνσταντίνα Καρατζιώτη ισχυρίστηκε ότι ανάμεσά τους βρίσκονται ηθοποιοί, καλλιτέχνες αλλά και πολιτικοί.

Από την πλευρά της η κ. Ταραχοπούλου πρόσθεσε ότι είχε επικοινωνία με το παιδί: «Το παιδί τώρα είναι σε σύγχυση, λέει πράγματα, μετά λέει άλλα, αποκρύπτει πράγματα… Ντρέπεται το παιδί! Δεν είναι σε καλή κατάσταση» είπε η δικηγόρος.