Δίκη Ζακ Κωστόπουλου: Παρούσες οι μητέρες του Παύλου Φύσσα, της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς

Δεν υπάρχουν λόγια: Οι μητέρες του Παύλου Φύσσα, της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς, βρέθηκαν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, στο πλευρό της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου.

 
NewsRoom 13/04/2022 | 13:41

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τις συνθήκες του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, με την αγόρευση του εισαγγελέα Σωτήρη Μπουγιούκου, ο οποίος εισηγήθηκε την ενοχή για τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου και τον μεσίτη, για το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης κατά παραυτουργία.

Εκτός από την οικογένεια του θύματος αλλά και πλήθος κόσμου που βρέθηκαν έξω από το κτίριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, το παρών έδωσαν και οι μητέρες του Παύλου Φύσσα, της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς.

Σημειώνεται ότι ο εισαγγελέας εισηγήθηκε ότι οι τέσσερις αστυνομικοί θα πρέπει να απαλλαγούν από την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι ενήργησαν στα πλαίσια των καθηκόντων τους.

Αναφορικά με τους δύο βασικούς κατηγορούμενους, κατά τον εισαγγελικό λειτουργό ενήργησαν τιμωρητικά και ήταν τα δικά τους χτυπήματα που με σφοδρότητα εξαπέλυσαν που συνδέονται αιτιωδώς με τις ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις που ενεργοποίησαν μηχανισμό στρες στο θύμα και οδήγησαν στον θάνατό του.

«Κοινός πόνος, κοινός τόπος»