Newsroom

Newsroom

Δίκη Φιλιππίδη: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις μαρτύρων – «Γιατί να μου βιάσει το παιδί; – Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»

Όπως υποστήριξε η μάρτυρας, ο ηθοποιός παρακίνησε την κόρη της να σπουδάσει ηθοποιός στη σχολή που δίδασκε εκείνος.

ek filipidis 1

Απόντος του Πέτρου Φιλιππίδη, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται, σύμφωνα με την υπεράσπιση του, συνεχίζεται ενώπιον του ΜΟΔ η δίκη για τις υποθέσεις σεξουαλικής βίας που καταλογίζονται στον ηθοποιό.

Πρώτη κατέθεσε στο δικαστήριο η μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας, η οποία δήλωσε «μητέρα της επιζήσασας» με την πρόεδρο να της ζητά να το διορθώσει.

Η μάρτυρας κατέθεσε πως γνώρισε τον κατηγορούμενο μέσω του Σπύρου Μπιμπίλα και σε μια κοινή τους έξοδο γνωρίσει την κόρη της για την οποία ο Π. Φιλιππιδης έδειξε αμέσως το ενδιαφέρον του.

Όπως υποστήριξε η μάρτυρας, ο ηθοποιός παρακίνησε την κόρη της να σπουδάσει ηθοποιός στη σχολή που δίδασκε εκείνος.

«Ξεκίνησαν τα μαθήματα και τον ρώτησα πως τη βλέπει. Εκείνος είπε πως «έχει τη σπίθα!». Κάποια μέρα όταν τελείωσαν το μάθημα την έφερε με το αυτοκίνητο στο θέατρο που είχαμε την παράσταση. Το παιδί ήταν πολύ ευχαριστημένο στη σχολή» είπε η μάρτυρας κ πρόσθεσε ότι τον Οκτώβριο του 2010  είχε πάει να δει μια παράσταση του Μπιμπίλα. «Είδα στο χώρο την Ελπίδα Νίνου. Ήρθε προς το μέρος μου και μου λέει «εδώ είσαι εσυ; Ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο!». Βγήκαμε έξω με μαζί με τον Μπιμπίλα. «Τι έχει συμβεί με την κόρη σου και τον Πέτρο;». Εγώ ταράχτηκα. «Άρχισε να μου λέει ότι δεν ξέρει ακριβώς τι έχει γίνει, αλλά κάτι συμβαίνει. «Μπορεί η μικρή να τον έβλεπε στο θέατρο και να τον θαύμαζε» μου είπε. Της λέω «δεν είναι η επιτομή της ομορφιάς, αποκλείεται το παιδί μου. Ένα πράγμα θέλω να μου πεις…είχαν σχέση;» είπε η μάρτυρας.

Πρόεδρος: Σας το ανέφερε σαν να συμβαίνει το 2010; Έτσι όπως το λέτε φαίνεται σαν να συνέβαινε το 2010.

Μάρτυρας: Μου έλεγε «δε με ενδιαφέρει αν έχει γίνει η διείσδυση».

Πρόεδρος: Γιατί να σας το πει δυο χρόνια μετά;

Μάρτυρας: : Εγώ της είπα ότι την απατά, έχει υποστεί τόσα, και ότι μου λέει πως η κόρη μου ορέχτηκε αυτόν; Αυτή μου έλεγε ότι ξέρει ότι κάτι υπάρχει.

Πρόεδρος: Ναι αλλά είναι σαν να συνέβαινε τότε όπως τα λέτε.

Μάρτυρας: Έτσι τα έλεγε. Ήταν παρανοϊκό αυτό που ζούσα. Πήγα να δω το παιδί μου και της είπα τι μου είπε η Νίνου. Το παιδί μου λέει «δε μπορούσα να σου πω ότι είναι μ….κας και παρενοχλητικός και μου στέλνει μηνύματα». Το 2021 μου είπε για παρενόχληση σωματική. Μου είπε πως την έχει καλέσει ο εισαγγελέας και θα πάει στην ανακρίτρια. Νόμιζα πως θα μας καλέσει όλους. Άρχισα να διαβάζω. Την παίρνω τηλέφωνο της λέω διάβασα ότι έχει βιάσει μια κοπέλα στο Ήβη. Μου λέει «μανούλα μου μη με ρωτήσεις περισσότερα αλλά το κορίτσι του Ήβη είμαι εγώ». Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Αυτός είχε πάει με το μισό θέατρο. Γιατί να μου βιάσει το παιδί;

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…