Δίκη Φιλιππίδη: Καταθέτει η σύζυγός του ηθοποιού

Σήμερα αναμένεται, εκτός απροόπτου να καταθέσει στο δικαστήριο, η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου.

EK FILIPPIDIS

Συνεχίζεται για ακόμα μία ημέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για δύο απόπειρες βιασμού και ένα βιασμό.

Σήμερα αναμένεται, εκτός απροόπτου να καταθέσει στο δικαστήριο, η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου. Η σύζυγος του ηθοποιού είχε καταθέσει και στο πλαίσιο της ανάκρισης και είχε υποστηρίξει τον σύζυγο της, κυρίως όσο αφορά την περίπτωση της πρώτης καταγγέλλουσας η οποία τον κατηγορεί ότι την βίασε το 2008.

5550463
Δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση που έλαβε χώρα το 2008 και για δυο απόπειρες βιασμού, τα έτη 2010 και 2014.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Για τη συγκεκριμένη περίπτωση, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη είχε υποστηρίξει ότι της είχε κάνει εντύπωση η συμπεριφορά της συγκεκριμένης κοπέλας η οποία, όπως ανέφερε στην κατάθεση της: «Είχε θρασύτητα, ότι ήταν παρορμητική, δε σεβόταν τα όρια των άλλων και παρενέβαινε πολλές φορές στις προσωπικές συζητήσεις άλλων, χωρίς κανένα λόγο, πράγμα που δημιουργούσε στους άλλους απορία και αμηχανία. Χωρίς κανένα λόγο και απρόσκλητη, έμπαινε στα καμαρίνια των ηθοποιών με τους οποίους δεν είχε καμία σχέση με τη δικαιολογία ότι είχε έρθει για να δει τη μητέρα της.

Το 2008 η καταγγέλλουσα άρχισε να παίρνει τηλέφωνο τον σύζυγό μου. Όταν ρώτησα γιατί συνέβαινε αυτό, μου απάντησε ότι λόγω της γνωριμίας τους από τη σχολή όπου δίδασκε ο σύζυγός μου και αυτή ήταν μαθήτρια, ενδιαφερόταν γι’ αυτόν και ήθελε να δει τι κάνει. Εγώ όμως είχα καταλάβει ότι μάλλον αυτή είχε ερωτευτεί τον σύζυγό μου. Μια ηθοποιός μού είχε πει ότι είχε δει μια φορά την καταγγέλλουσα να κλαίει στις τουαλέτες και όταν τη ρώτησε τι είχε εκείνη της απάντησε αναφερόμενη στον σύζυγό μου, “εγώ τον αγαπάω και αυτός δε μου μιλάει”».

Σήμερα, κανονικά, ήταν η σειρά να καταθέσει στο δικαστήριο, του προέδρου του ΣΕΗ, Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος ωστόσο, έχει ενημερώσει την έδρα, ότι αυτήν την εβδομάδα θα βρίσκεται εκτός Αθηνών.

Σημειώνεται πως για την ολοκλήρωση των μαρτύρων που έχουν κληθεί από το δικαστήριο, εκτός από την κυρία Νίνου και τον κ. Μπιμπίλα, υπολείπεται η κατάθεση μίας συνεργάτιδας του Πέτρου Φιλιππίδη και ενός ακόμα προσώπου ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι μάρτυρες που έχουν προταθεί από τους συνηγόρους υποστήριξης της κατηγορίας και υπεράσπισης.

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

χρονοπουλου10

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση - Η ιατροδικαστική έκθεση δεν…