Δίκη Χρυσής Αυγής: Εκ νέου ένταση από τον Λαγό – Επιμένει η υπεράσπιση να καταθέσει η σύντροφος του Π. Φύσσα

Ο δε Γιάννης Λαγός, για ακόμα μια φορά επιχείρησε να δυναμιτίσει τη διαδικασία προκαλώντας ένταση.

5713242

Αίτημα να εντοπιστεί και να κλητευθεί η σύντροφος του Παύλου Φύσσα, η οποία δεν είχε δώσει το παρών ούτε στο πρώτο δικαστήριο, κατέθεσαν και πάλι οι συνήγοροι υπεράσπισης ορισμένων εκ των κατηγορουμένων χρυσαυγιτών, στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα η υπεράσπιση ζήτησε να εντοπιστεί μέσω ΑΑΔΕ η διεύθυνση της, ενώ η Εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα επικαλούμενη παραβίαση φορολογικού απορρήτου. Ωστόσο η υπεράσπιση επανήλθε ζητώντας να αποσταλεί αίτημα του δικαστηρίου στην Αρχή προκειμένου να διαβιβάσει τη διεύθυνση της γυναίκας.

Ο Γιάννης Λαγός, για ακόμα μια φορά επιχείρησε να δυναμιτίσει τη διαδικασία προκαλώντας ένταση αφού για ακόμα μια φορά ανέβασε τους τόνους θέτοντας θέμα κλήτευσης συγκεκριμένου αστυνομικού που συντόνισε το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, την επιχείρηση των αστυνομικών.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου του ζήτησε να μην αγορεύει κατά τη διάρκεια που εκείνος σηκώθηκε προκειμένου να εξετάσει τον μάρτυρα, με τον Γ. Λαγό να φωνάζει «Αισθάνομαι προσβεβλημένος από τη διαδικασία. Η δίκη είναι προμελετημένη και η απόφαση έχει παρθεί»

Πρόεδρος: Έχετε ερώτηση;

Γ. Λαγός: Εσείς έχετε απάντηση; Ζήτω η Δημοκρατία σας! Δεν θα περάσετε εύκολα όπως την πρώτη φορά. Θα το εξευτελίσω το δικαστήριο σας. Θα ακουστούν όλα.

Στο σημείο αυτό η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε και πάλι την απομάκρυνση του από την αίθουσα. Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο συνήγορος του Κ. Πλεύρης ο οποίος εξέφρασε το…παράπονο ότι το δικαστήριο «του στερεί υπερασπιστικά του δικαιώματα».

Πρόεδρος: Κάνετε αίτηση εξαίρεσης;

Πλεύρης: Όχι. Εκφράζω το παράπονο μου.

Τέλος η υπεράσπιση ζήτησε να αρθεί το απόρρητο των επικοινωνιών των φίλων του Παύλου Φύσσα, ώστε, καθώς όπως ισχυρίζονται όσο διαρκούσε ο ποδοσφαιρικός αγώνας, «κάτι έγινε μέσα στην καφετέρια» που ανάγκασε τον Φύσσα, την φίλη του και έναν ακόμη που ήταν μαζί τους, «να καλέσουν στο μαγαζί και άλλα άτομα».

Σκάκι: 8χρονος έγραψε ιστορία – Κέρδισε γκραν μάστερ και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (Εικόνα)

skaki oktaxronos

Σκάκι: 8χρονος έγραψε ιστορία – Κέρδισε γκραν μάστερ και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (Εικόνα)

Μετά από μια τρίωρη παρτίδα σκάκι στο τουρνουά Burgdorfer Stadthaus-Open της Ελβετίας, ο Άσγουαθ Κάουσικ,…

Κασσελάκης στην ΠΓ: «Αν με αμφισβητείτε, πείτε το τώρα» – Ζήτησε ξεκάθαρη στήριξη από την Πολιτική Γραμματεία

kasselakis1 4 640x426 1

Κασσελάκης στην ΠΓ: «Αν με αμφισβητείτε, πείτε το τώρα» – Ζήτησε ξεκάθαρη στήριξη από την Πολιτική Γραμματεία

Τέλος στην εσωστρέφεια και στην αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του επιχείρησε να βάλει ο Στέφανος…