Δικηγόρος Αθηνάς Ωνάση: Η Αθηνά δε βοηθάει κανέναν οικονομικά – Τι αποκαλύπτει για τον "κόκκινο φάκελο"

Ο Αλέξης Μανθεάκης είναι ο άνθρωπος που έφερε στο φως τον περιβόητο «κόκκινο φάκελο» ο οποίος περιείχε έγγραφα που αποκάλυπταν την διπλή ζωή του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Ο δικηγόρος της Αθηνάς Ωνάση, είναι ο άνθρωπος που έζησε μια ολόκληρη ζωή δίπλα στην οικογένεια και γνωρίζει καλά την Αθηνά. Χάρη στις αποκαλύψεις για την διπλή ζωή του Αλβάρο και τις απιστίες του, κατάφερε να βγει το διαζύγιο κοινή συναίνεση, μιας και τελικά ο Αλβάρο αρκέστηκε σε όσα του επιδίκασε το δικαστήριο, χωρίς να έχει κάποια επιπλέον οικονομική απαίτηση.

Ο Αλέξης Μανθεάκης μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη ζωή του πρώην ζευγαριού στην Σοφία Τουντούρη αλλά και για το χαρακτήρα της Αθηνάς.

«Αυτός είναι ο διάσημος κόκκινος φάκελος. Περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα. Ένα μήνα μετά τον γάμο, ο Ντόντα άρχισε τη σχέση με αυτή την κοπέλα, παράλληλη σχέση για 8,5 χρόνια και η Αθηνά δεν ήξερε τίποτα. Είχαν ψευδώνυμα: ο Αλβάρο ήταν ο Ρομέο και η κοπέλα η πριγκίπισσα Σαρλότ.

Ο Ντόντα εμφανιζόταν με περούκα και της έλεγε ότι ήταν Αργεντίνος. Μια μέρα τον είδε σε αγώνες στην τηλεόραση κι έτσι έμαθε ποιος πραγματικά είναι. Έχει μια κόρη, αλλά θέλει προστασία αυτό το κορίτσι.

Η Αθηνά ήταν σε μεγάλη ταραχή όταν την είδα για πρώτη φορά πέρυσι και της είπα για τον φάκελο. Ήθελε να μάθει όλη την αλήθεια. Από πολύ μικρή της ζητάει ο κόσμος λεφτά. Βλέπουμε μια Αθηνά σήμερα που δεν μοιάζει με τη Χριστίνα που μοίραζε δώρα, βοηθούσε τους συνεργάτες της. Η Αθηνά είναι παγερά αδιάφορη σε οποιαδήποτε οικονομική απαίτηση από κάποιον άνθρωπο που έχει ανάγκη. Ακόμα και για μια αρρώστια να πάει κάποιος, δεν θα ανταποκριθεί.

Οι πιο κοντινοί της άνθρωποι είναι οι δικηγόροι της που διαχειρίζονται την περιουσία της. Δεν έχει φίλες. Η Αθηνά λάτρεψε τον Ντόντα και τα πρώτα χρόνια έτρεχε σαν σκυλάκι πίσω του, σαν προβατάκι. Τον έβλεπε σαν θεό, ωραίος, Ολυμπιονίκης, Latin lover. Του έδωσε τα πάντα, ήρθε σε ρήξη με τον πατέρα της γι’ αυτό! Αυτό ήταν η μεγάλη κόντρα!» είπε, μεταξύ άλλων, ο κύριος Μανθεάκης.

Ο Αλέξης Μανθεάκης και η Αθηνά Ωνάση