Newsroom

Newsroom

Δικάζονται η σύζυγος και ο αδελφός του Γιακουμάτου

Γεράσιμου Γιακουμάτου

giakoymatos

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας θα δικαστούν την Τρίτη η σύζυγος και ο αδελφός του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμου Γιακουμάτου, οι οποίοι οδηγήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στον εισαγγελέα μετά τη σύλληψη τους για φορολογικές παραβάσεις στον οίκο ευγηρίας “Άγιος Χαράλαμπος” στο Νέο Ψυχικό. Η σύζυγος Γιακουμάτου κατέχει, σύμφωνα με τον δημοσιευμένο ισολογισμό του 2012, τη θέση της προέδρου, ενώ ο αδελφός του είναι διευθύνων σύμβουλος.

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών, ενώπιον της οποίας οδηγήθηκαν μετά τη σύλληψή τους, άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη για ανακριβή έκδοση φορολογικών στοιχείων σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δεν συνελήφθη λόγω της βουλευτικής ασυλίας και επιφυλάχτηκε να προβεί σε δηλώσεις, μετά την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας.

Όπως έγινε γνωστό, η Εισαγγελία, θα μελετήσει τα στοιχεία της δικογραφίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει λόγος να κινηθεί σε βάρος του διαδικασία, γιατί σε μία τέτοια περίπτωση απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προηγούμενη άρση της βουλευτικής του ασυλίας.

Πάντως μέχρις στιγμής, οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί και κάνουν λόγο για “σόου” που έχει στηθεί εις βάρος τους. 

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…